Geverifieerde verhuurder

Appartement Wassenaar

Burgemeester Schoute Park (2243DA)

Per direct beschikbaar

€ 5.700 p/m

229m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig en volledig gerenoveerd appartement van hoge kwaliteit, met een oppervlakte van ongeveer 229 m². Prachtig uitzicht over de weilanden. Visgraat parketvloeren en vloerverwarming. Perfecte ligging met veel zon en meerdere balkons.

Het appartement is gelegen in een prachtige groene omgeving, niet ver van het centrum van Wassenaar, het bos en het strand.

Hal met garderobe en gastentoilet, gang met dubbele zwarte stalen deuren die toegang bieden tot de zeer ruime, lichte woonkamer met open keuken. De woonkamer met visgraat parketvloer heeft een open indeling en geeft toegang tot 3 balkons. Het grootste balkon (zuidoost) bevindt zich aan de achterzijde van het complex en biedt een weids uitzicht over velden en bos. De andere twee balkons (zuidwest) hebben ook openslaande deuren en zorgen voor veel licht in de woonkamer en keuken. De moderne open keuken is voorzien van alle apparatuur en veel opbergruimte. Vanuit de woonkamer is er een doorgang naar de studeerkamer met balkon (zuidoost).

Vanuit de hal is er toegang tot een gang met inloopkast en de hoofdslaapkamer, deze kamer heeft ook een balkon (zuidwest) met openslaande deuren. Aangrenzende badkamer met vrijstaand bad, dubbele wastafel, inloopdouche en tweede toilet. Twee ruime slaapkamers, beide met een balkon. Tweede badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche.

De ondergrondse parkeergarage biedt 1 privéparkeerplaats en een berging. Een extra privéparkeerplaats kan worden gehuurd.

Beschikbaar per 1 oktober 2023.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 5.700 per maand

Oppervlakte

229m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Burgemeester Schoute Park
  • 2243DA
  • Wassenaar

Vergelijkbaar aanbod