Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Wassenaar

Van der Oudermeulenlaan (2243CS)

Per direct beschikbaar

€ 6.250 p/m

319m²

9 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Deze vrijstaande villa, gebouwd in 1969, bevindt zich op een prachtig perceel van 1.886 m² met terrassen, een sproeisysteem en een oprit naar de dubbele garage. Dit gezinshuis heeft vijf slaapkamers, twee badkamers, een familiekamer en een wasruimte. De ruime woonkamer met open keuken is met recht het pronkstuk van het huis met een indrukwekkende oppervlakte van 100m2!

Indeling: hal met meterkast, grote woonkamer met open haard en schuifdeuren naar de tuin, open keuken met kookeiland en inbouwapparatuur, garderobe en toilet met hal.

Kelder: gang/studeerkamer, tv-kamer/familiekamer met open haard, wasruimte, verwarmde dubbele garage, drie bergingen en toilet.

1e verdieping: hoofdslaapkamer met aangrenzende badkamer met ligbad, douche, toilet, bidet en dubbele wastafel, gang met stookruimte, vier slaapkamers met inbouwkast(en), tweede badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel, veel opbergruimte.

Bijzonderheden:
- Prachtige architectuur en speciale indeling
- Goed geïsoleerd: dubbel glas, dak-, spouw- en vloerisolatie
- Alarm- en sproeisysteem

Deze informatie is door ons met zorg samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn indicatief. De NVM-voorwaarden zijn van toepassing.

Bent u enthousiast geworden en wilt u de sfeer en ruimte zelf ervaren? Wij laten u graag deze unieke woning aan de Van der Oudermeulenlaan 14 zien!

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 6.250 per maand

Oppervlakte

319m²

Aantal kamers

9

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Van der Oudermeulenlaan
  • 2243CS
  • Wassenaar

Vergelijkbaar aanbod