Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Wassenaar

Raaphorstlaan (2245BG)

Per direct beschikbaar

€ 7.000 p/m

350m²

12 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruime vrijstaande monumentale villa met vijf slaapkamers en adembenemend uitzicht!

Deze grote vrijstaande rietgedekte monumentale villa met vijf slaapkamers is gelegen in het groene landschap tussen Wassenaar en Voorschoten. De woning biedt een prachtig uitzicht over de weilanden en is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar rust, privacy, natuur en veel ruimte, maar toch dicht bij wegen en het stadscentrum willen verblijven.

Indeling: Entree, brede hal met marmeren vloer, toegang tot de kelder, ruime en lichte woonkamer met visgraat parketvloer en openslaande deuren naar het zonnige terras en de grote tuin met weids uitzicht over de weilanden. Daarnaast is er een klassieke eetkamer, mooie bibliotheek/werkkamer, enorme keuken met alle apparatuur en toegang tot de garage. Binnen is er ook een garage met was- en droogmachines.

Eerste verdieping: Overloop, toilet, grote slaapkamer met ruime kast ruimte en openslaande deuren naar een zonnig balkon op het zuiden met weids uitzicht over de weilanden, nieuwe badkamer, tweede slaapkamer, derde kleine slaapkamer, badkamer met douche, vierde ruime slaapkamer en vijfde slaapkamer.

Tweede verdieping: Vier kamers op de zolderverdieping, waarvan twee goed te gebruiken zijn als hobbyruimtes of opslagruimtes.

De prachtige tuin heeft ook een tuinhuis.

Bijzonderheden:
- Uitstekend onderhouden
- Prachtig uitzicht
- Huurprijs is exclusief g/w/e
- Veel privacy
- Tuinhuis
- 1 maand borg
- Minimale huurperiode 12 maanden

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 7.000 per maand

Oppervlakte

350m²

Aantal kamers

12

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Raaphorstlaan
  • 2245BG
  • Wassenaar

Vergelijkbaar aanbod