• Home >
  • Reviews Kamer.nl

Reviews Kamer.nl

Wat vinden gebruikers van Kamer.nl? Lees hier de eerlijke reviews!

Reviews huurders

Theodoros Zormpas

Huurder

5 /5

"Bedankt voor het vinden van een kamer! Verhuurders reageerden snel en accuraat. Mijn ervaring is heel positief!"

Geverifieerde huurder

Maaike Wegdam

Huurder

5 /5

"Via kamer.nl is het gelukt! Ik had binnen 1 week een kamer in de wijk waar ik wilde wonen. En bij een vriendelijke verhuurder. Kamer.nl heeft een goede en overzichtelijke site met de informatie die je nodig hebt om snel en efficiënt te zoeken. Kamer.nl is superfijn en betrouwbaar!"

Geverifieerde huurder

Milan Ciganik

Huurder

5 /5

"Ik wil graag het kamer.nl-team bedanken. Na maanden en maanden zoeken naar een appartement in Rotterdam, alle mogelijke manieren geprobeerd te hebben - funda.nl, thisisourdomain, holland2stay, etc, en het rechtstreeks benaderen van verhuurders, had ik eindelijk succes nadat ik me had ingeschreven bij kamer.nl. Aangezien ik als student een appartement heb gezocht, kreeg ik heel vaak negatieve reacties of helemaal geen reactie. Ik heb het idee dat makelaars eerder reageren als je ze via kamer.nl benadert. Eerlijk gezegd was het inschrijfgeld de best geïnvesteerde 24 EUR. Na twee weken na de inschrijving werd ik uitgenodigd voor talrijke bezichtigingen en vond ik mijn appartement. Wat ik ook waardeerde was dat kamer.nl duidelijk aangeeft of een appartement geschikt is voor studenten en onder welke voorwaarden. Ik raad kamer.nl aan voor iedere appartementzoeker, zeker in een vastgoedmarkt als Rotterdam. Vijf sterren uit vijf, team kamer.nl."

Geverifieerde huurder

Florian Mellab

Huurder

5 /5

"Ik heb een studio te huur gevonden in Delft. Ik vond kamer.nl goed vanwege de hoeveelheid beschikbare huurwoningen op de website. Ook vond ik het makkelijk om de zoekfunctie te gebruiken en relevante filters toe te passen. Het was ook erg makkelijk om een account aan te maken."

Geverifieerde huurder

Hryhorii B.

Huurder

5 /5

"Ik wil mijn dank uitspreken voor uw handige service en de hulp die kamer.nl heeft geboden bij het vinden van een woonplek. Over een jaar ga ik opnieuw op zoek naar huisvesting en ik zal zeker weer gebruik maken van kamer.nl. Hartelijk dank!"

Geverifieerde huurder

Reviews verhuurders

Chris B.

Verhuurder

5 /5

"Ik heb mijn studio binnen 5 dagen verhuurd op Kamer.nl . Het hele proces van aanmelden, plaatsen en kandidaten uitnodigen was gemakkelijk en snel. Mijn volgende verhuurobject ga ik zeker weer aanbieden op Kamer.nl!"

Geverifieerde verhuurder