Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Wassenaar

Van Calcarlaan (2244GM)

Per direct beschikbaar

€ 5.500 p/m

244m²

8 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Charmante gemeubileerde twee-onder-een-kapwoning (244 m2) in Wassenaar Zuid met 7 slaapkamers en 2 badkamers. Gelegen aan de rustige Van Calcarlaan op een prachtig perceel (604 m2) met een uniek uitzicht. De woning beschikt over een garage/berging, sauna en een oprit voor meerdere auto's. De fraai aangelegde voor-, zij- en achtertuin heeft verschillende terrassen met zon of schaduw, afhankelijk van het moment van de dag. In de buurt bevinden zich diverse Nederlandse en internationale scholen, uitvalswegen richting Den Haag/Amsterdam (A44/N44/N14) en het openbaar vervoer. Sportvelden, waaronder hockey en tennis, zijn op fietsafstand en het bos bij Kasteel de Wittenburg is op loopafstand bereikbaar. Het strand en Den Haag zijn ook goed te bereiken per fiets.

De woning heeft op de begane grond een marmeren entree/vestibule, een gang met garderobekast en toilet. De L-vormige zit/eetkamer heeft een originele schuifseparatie, open haarden, erker en openslaande deuren naar de tuin. De luxe keuken is recent vernieuwd en voorzien van inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping bevinden zich een ruime slaapkamer, een royale voorslaapkamer en een studeer/logeerkamer met balkon. Er is een luxe badkamer en een apart toilet op de overloop, evenals een waskamer. Op de tweede verdieping zijn er twee grote slaapkamers, een kleinere slaap/studeerkamer en een tweede badkamer. De derde verdieping biedt een speelse slaap/chillkamer met dakvensters.

De woning wordt gemeubileerd verhuurd voor meerdere jaren (minimaal 1 jaar). Er is een waarborgsom gelijk aan 2 maanden huur vanwege de gemeubileerde verhuur. Er zijn 12 zonnepanelen aanwezig en een waterontharder. Bezichtiging op afspraak mogelijk.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 5.500 per maand

Oppervlakte

244m²

Aantal kamers

8

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Van Calcarlaan
  • 2244GM
  • Wassenaar

Vergelijkbaar aanbod