Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Wassenaar

Distellaan (2244AX)

Per direct beschikbaar

€ 6.500 p/m

299m²

8 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtige vrijstaande villa met garage op een mooie locatie. Gelegen in een gewilde woonwijk met sportfaciliteiten, snelweg en openbaar vervoer in de buurt. Niet ver van de British School en ASH. Deze villa is slechts een paar jaar geleden nieuw gebouwd.

Bij binnenkomst vind je een hal met gastentoilet. Aan de achterkant bevindt zich een grote woonkamer met een gashaard, en aan de voorkant is er een prachtige volledig uitgeruste keuken met een centraal eiland met ingebouwde kookplaat. Tevens is er nog een ruimte voor familie/televisie/eetkamer aan de voorkant.

Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop, een grote master bedroom aan de achterkant met een inloopkast, een tweede slaapkamer aan de achterkant met een kledingkast, een badkamer met bad, douche, toilet en dubbele wastafel, en een derde slaapkamer aan de voorkant.

Op de tweede verdieping is er een ruime overloop, een vierde slaapkamer aan de voorkant, een aparte wasruimte, een tweede badkamer met douche, toilet en wastafel, en een vijfde slaapkamer aan de achterkant, samen met een opbergruimte.

De gehele woning is voorzien van mooie houten vloeren.

De tuin is fraai aangelegd en er is ook een garage. De toegangspoort naar het terrein is elektrisch en er is een oprit.

Beschikbaar vanaf 15 september 2022.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 6.500 per maand

Oppervlakte

299m²

Aantal kamers

8

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Distellaan
  • 2244AX
  • Wassenaar

Vergelijkbaar aanbod