Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Wassenaar

Rijksstraatweg (2245CG)

Per direct beschikbaar

€ 5.750 p/m

360m²

10 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Te koop! Ruime vrijstaande villa in Engelse landhuisstijl, gebouwd in 1926, met een omringende tuin, een grote carport en een houten schuur. Parkeren is mogelijk voor meerdere auto's op de eigen oprit. Veel originele details zijn bewaard gebleven, met een prachtige keuken en badkamer aan de binnenkant. Het perceel is ruim 1.100m².

Begane grond: entree met originele wandtegels en dubbele deuren naar de hal, voorste kamer, nu gebruikt als studeerkamer, ruime woonkamer over de volle breedte aan de voorkant met originele open haard, erker en dubbele deuren naar de zijtuin, schuifdeuren naar een ruime eetkeuken met ontbijtbar/werkblad in het midden, inbouwapparatuur en dubbele oven in een brede kookplaat en Amerikaanse koelkast, en twee sets dubbele deuren naar zij- en achterterrassen. Berging met achteringang, voormalige binnen garage nu in gebruik als ruime familiekamer.

Eerste verdieping: overloop, modern toilet met fontein, drie slaapkamers aan de noordoostzijde met inbouwkasten, moderne doucheruimte met wastafel, slaapkamer aan de voorkant met inbouwkasten, ruime hoofdslaapkamer met kastenwand, dubbele deuren naar het terras aan de achterzijde, grenzend aan de hoofdslaapkamer bevindt zich een kleedkamer met balkon, ruime moderne badkamer, bereikbaar vanaf de overloop en hoofdslaapkamer, met ligbad, inloopdouche, hangend toilet en handdoekradiator.

Tweede verdieping: grote overloop met twee dakkapellen, moderne badkamer met douche, hangend toilet, wastafel en handdoekradiator, twee slaapkamers, beide met dakkapel.

Zolder met cv-ketel en opbergruimte. Grote kelder met opslagruimte en was-/droogruimte.

De woning wordt deels gemeubileerd verhuurd, inclusief verlichting, vloerbedekking, raamdecoratie en alle apparatuur.

Op zoek naar een aankoopmakelaar? We kunnen u in contact brengen met lokale aankoopmakelaarspecialisten. Heeft u uw eigen woning nog niet verkocht? Bel ons kantoor voor persoonlijk verkoopadvies waarin we de mogelijkheden kunnen bespreken.

We hebben deze informatie met grote zorg samengesteld, zoals u van ons mag verwachten. Het kan echter in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat de informatie onvolledig is. Als verkopende makelaar aanvaarden wij dan ook geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Dit betekent dat er geen rechten kunnen worden ontleend aan de verstrekte informatie. We bieden u deze informatie aan om u uit te nodigen voor een bezichtiging en het doen van een voorwaardelijk bod.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 5.750 per maand

Oppervlakte

360m²

Aantal kamers

10

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Rijksstraatweg
  • 2245CG
  • Wassenaar

Vergelijkbaar aanbod