Geverifieerde verhuurder

Appartement Wassenaar

Burgemeester Schoute Park (2243DA)

Per direct beschikbaar

€ 5.000 p/m

148m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Op een van de mooiste locaties in Wassenaar bieden we dit luxe, zeer lichte appartement op de 3e verdieping aan. Het appartement heeft 2 slaapkamers, 2 luxe badkamers en een ruim balkon op het zuidwesten. Tevens beschikt het appartement over 2 eigen parkeerplaatsen en een berging in de parkeergarage.

Het nieuwbouwcomplex is voorzien van een lift en is zeer goed geïsoleerd. Het biedt een weids uitzicht over de weilanden en bossen. Binnen 10 minuten fietsen ben je in het centrum van Wassenaar.

De ligging is ideaal, op de rand van het bos met vrij uitzicht over de weilanden en landgoederen. Het centrum van Den Haag is vlakbij en met de auto ben je binnen een half uur op Schiphol, Den Haag Airport of in het centrum van Rotterdam. Strand, bos en weiland liggen binnen handbereik. Met vijftien minuten fietsen ben je op de Wassenaarslag.

Het appartement heeft een ruime hal, een gastentoilet, een slaapkamer met luxe badkamer en suite met ligbad en aparte douche. De master bedroom heeft een ruime inloopkast en een luxe badkamer met ligbad, douche en toilet. Verder is er een grote technische ruimte met aansluiting voor wasmachine/droger. De woon-/eetkamer is ruim opgezet en heeft een open keuken met koffiehoek. De keuken is voorzien van luxe apparatuur, zoals een Miele vaatwasser, Bora kookplaat met afzuiging, en een grote Gaggenau oven.

Het hele appartement is voorzien van airconditioning en hoogwaardige materialen zijn gebruikt. Kortom, het appartement straalt luxe en kwaliteit uit.

Bijzonderheden:
- Appartement van ca. 148 m² (NEN2580)
- Twee ruime slaapkamers en 2 badkamers
- Hoogwaardige afwerking
- Balkon/terras van ca. 15,5 m²
- Twee parkeerplaatsen in de parkeergarage
- Eigen berging van ca. 9m²
- Voorzien van een houten vloer (visgraatparket)
- Balansventilatiesysteem
- CV-installatie met boiler
- Airconditioning

Kenmerken appartement

Prijs

€ 5.000 per maand

Oppervlakte

148m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Burgemeester Schoute Park
  • 2243DA
  • Wassenaar

Vergelijkbaar aanbod