Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Wassenaar

Hoflaan (2242EL)

Per direct beschikbaar

€ 3.900 p/m

155m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Goed onderhouden twee-onder-een-kap woning met garage en tuin aan 3 zijden, 5 slaapkamers, 2 badkamers en kelder, op een toplocatie in het hart van het centrum en op loopafstand van winkels en uitvalswegen.

Indeling:
Begane grond: ruime entree met hal en gastentoilet, toegang tot de kelder met vriezer. Ruime L-vormige woonkamer met openslaande deuren naar de zonnige tuin. De moderne keuken is voorzien van onder andere een koelkast, combi-oven/magnetron, Quooker, inductiekookplaat en vaatwasser. Via de keukendeur is er tevens toegang tot de tuin.

1e verdieping: overloop, de hoofdslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het huis en heeft een prachtige kastenwand en een balkon. De voorkamer is ook ruim en naast deze kamer is er een kleinere kamer die gebruikt kan worden als babykamer, werkkamer of inloopkast. Moderne badkamer met douche en dubbele wastafel. Het toilet en een bergruimte bevinden zich apart op de overloop.

2e verdieping: 2 slaapkamers en 2e badkamer met douche, toilet en wastafel. Hier is tevens de wasruimte met wasmachine en droger, veel opbergruimte op zolder.

Bijzonderheden:
- Bezichtiging zeker de moeite waard vanwege de locatie alleen al;
- Garage en oprit voor meerdere auto's;
- Beschikbaar medio januari.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.900 per maand

Oppervlakte

155m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Hoflaan
  • 2242EL
  • Wassenaar

Vergelijkbaar aanbod