Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Wassenaar

Deijlerweg (2241AD)

Per direct beschikbaar

€ 3.250 p/m

195m²

7 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Te huur!
Op vijf minuten loopafstand van ASH bevindt zich een ruime en karakteristieke eengezinswoning met voor- en achtertuin en houten schuur. Het huis wordt momenteel van binnen geverfd en voorzien van nieuwe gordijnen en verlichting en is beschikbaar vanaf januari 2024. Het buitenschilderwerk zal in het voorjaar van volgend jaar worden gedaan.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal, toilet, bergkast onder de trap, woonkamer met open haard, eetkamer (gescheiden van de woonkamer met schuifdeuren). Keuken met ontbijthoek en inbouwapparatuur, woon- en eetkamer hebben mooie houten parketvloeren.

Eerste verdieping:
Overloop, toilet, studeerkamer en ruime slaapkamer aan de voorzijde (beide met toegang tot het balkon), hoofdslaapkamer aan de achterzijde, badkamer met dubbele wastafel, douche en bad. Slaapkamer en overloop hebben mooie houten vloeren.

Tweede verdieping:
Zeer ruime overloop die momenteel als speel- en hobbykamer wordt gebruikt, slaapkamer aan de achterzijde, badkamer met wastafel, douche, toilet en wasapparatuur.

Belangrijk om te weten:
- Dichtbij ASH en diverse andere scholen;
- Dubbele beglazing;
- Beschikbaar vanaf januari 2024;
- Energielabel wordt binnenkort bekendgemaakt;
- Binnenkant van de muren en houtwerk worden in december geverfd;
- Nieuwe gordijnen en verlichting worden aangebracht.

Interesse?
Het huis wordt gerenoveerd, maar is klaar om te bezichtigen! U bent van harte welkom om te kijken of dit uw nieuwe huurwoning wordt!

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.250 per maand

Oppervlakte

195m²

Aantal kamers

7

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Deijlerweg
  • 2241AD
  • Wassenaar

Vergelijkbaar aanbod