Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Wassenaar

Papeweg (2245AE)

Per direct beschikbaar

€ 2.750 p/m

78m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

In 2023 volledig gerenoveerde en energiezuinige woning. Ben jij de eerste bewoner?

Te huur: een huis in een schilderachtige buurt van Wassenaar/Voorschoten. Snelle toegang tot de belangrijkste wegen naar Amsterdam en Den Haag. Gelegen op fietsafstand van de Amerikaanse en Britse school. Aan de voorkant van het huis bevinden zich de koninklijke tuinen, een enorm bos van 100 hectare met een theehuis en prachtige wandelpaden.

Het huis dateert uit ongeveer 1930 maar is in 2023 volledig gerenoveerd. Het heeft uitstekend geïsoleerde muren, vloeren en plafonds, HR++ ramen, vloerverwarming, zonnepanelen en een verwarmingssysteem zonder gas. Kortom, een zeer energiezuinige woning met terrastuinen aan de achter- en voorkant.

Begane grond:
Entree, hal, gastentoilet met wastafel.
Woon-/eetkamer met openslaande deuren naar de achtertuin. Volledig uitgeruste open keuken met kookplaat, inductiekookplaat, afzuigkap, oven/magnetroncombinatie, koelkast, vriezer en vaatwasser, en een bijkeuken met deur naar de achtertuin.
De hele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Overloop met kast voor wasmachine en droger en een ingebouwde kast, hoofdslaapkamer aan de voorkant, twee slaapkamers aan de achterkant, dus in totaal drie slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, verwarmde vloer met wastafel en spiegel, toilet en verwarmde handdoekradiator.

Tweede verdieping:
Grote bergzolder.

Het huis heeft laminaatvloeren van boven naar beneden en neutraal gekleurde gordijnen.
Voldoende gratis parkeergelegenheid aan de voor- en zijkant van het huis.
Het huis heeft ook een achteringang, handig om de boodschappen binnen te brengen als de auto aan de zijkant geparkeerd staat.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.750 per maand

Oppervlakte

78m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Papeweg
  • 2245AE
  • Wassenaar

Vergelijkbaar aanbod