Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Wassenaar

Deijlerweg (2241AJ)

Per direct beschikbaar

€ 3.100 p/m

165m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruime gezinswoning die een paar jaar geleden is gerenoveerd. Vier slaapkamers, twee goede badkamers op de eerste verdieping, garage met geheel betegelde vloer, elektrische deur en aparte schuur. Dicht bij ASH, winkels, openbaar vervoer en belangrijke wegen.

Indeling: diepe voortuin, entree, gang met gastentoilet en kleine garderobe en opbergruimte, lichte L-vormige woon- / eetkamer met houten vloer, open haard en grote schuifdeur aan de achterkant. Gedeeltelijk open keuken met inbouwapparatuur, veel opbergruimte en een kleine ontbijthoek. Zonnige achtertuin met elektrisch zonnescherm. Schuur aan de achterkant van de tuin en garage met elektrische deur.

Trap naar de eerste verdieping: overloop met modern toilet en kast met wasmachine en droger, grote hoofdslaapkamer aan de voorkant (over de volledige breedte) met inbouwkasten, aangrenzende complete moderne badkamer, tweede slaapkamer aan de achterkant en tweede complete moderne badkamer.

Trap naar de bovenverdieping: overloop met toilet, 2 slaapkamers met toegang tot het terras over de volledige breedte. Bergruimte, wastafel.

Laminaatvloeren in alle slaapkamers. Dubbel glas door het hele huis.

Beschikbaar vanaf 1 maart 2024.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.100 per maand

Oppervlakte

165m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Deijlerweg
  • 2241AJ
  • Wassenaar

Vergelijkbaar aanbod