Geverifieerde verhuurder

Appartement De Kwakel

Vuurliniehof (1424KA)

Per direct beschikbaar

€ 1.650 p/m

96m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

115 Moderne huurappartementen
De verhuur van woningen begint eind maart! Registreer je nu als geïnteresseerde op de projectwebsite van Thamenhof en blijf op de hoogte van de beschikbare huurappartementen.

Thamenhof is een groene woonomgeving met de gemakken van de stad om de hoek. In Uithoorn, tussen de Vuurlijn en Koningin Máximalaan, worden 115 moderne nieuwbouwappartementen gerealiseerd. Deze appartementen zijn geschikt voor sociale, middelste en vrije sector huur. Thamenhof biedt een geweldige plek om te wonen voor starters, doorstromers en vitale ouderen. Gelegen in het hart van de Randstad en het Groene Hart, dicht bij belangrijke voorzieningen en uitvalswegen naar Amsterdam, Utrecht, Amstelveen en de rest van Nederland.

In Thamenhof krijg je een modern en licht appartement, met een heerlijk privébalkon. Ontspan in je ruime woonkamer, ervaar de culinaire mogelijkheden in je moderne keuken en geniet van je complete badkamer. De appartementen hebben één of twee comfortabele slaapkamers, een praktische inpandige berging en parkeerplaatsen onder de pergola of in de ondergrondse parkeergarage.

Thamenhof biedt een ideale locatie met alle denkbare voorzieningen in de buurt, zoals basis- en middelbare scholen, (sport)verenigingen en winkelcentra Amstelplein en Zijdelwaard. Ook de gezellige jachthaven van Uithoorn en het horeca-aanbod in het stadscentrum liggen vlakbij. Thamenhof biedt groen wonen met het gemak van alle voorzieningen in de buurt.

Thamenhof voorziet in woningen voor sociale, middelste en vrije sector huur. Er is voor ieder wat wils. In totaal worden er 115 moderne nieuwbouwappartementen aangeboden, elk met een eigen balkon. Hiervan zijn er 30 bestemd voor sociale huur, twee voor het middensegment en 83 voor de vrije sector. De appartementen variëren in grootte van 55 m² tot 100 m² en zijn verdeeld over twee verschillende complexen. Er zijn in totaal 85 parkeerplaatsen beschikbaar.

Leven in Thamenhof betekent dagelijks de pracht van het Groene Hart ervaren. Je loopt zo vanuit je voordeur de natuur in. Langs de nabijgelegen kronkelende dijkweg, genaamd de Vuurlijn, kun je opgaan in de rijke geschiedenis van de regio. Hier verplaatsten troepen zich eens ongezien van het ene fort naar het andere, in het kader van de bekende Stelling van Amsterdam. Vlakbij vind je verschillende fietsroutes die je leiden naar de mooiste plekjes in het Groene Hart. Binnen 25 minuten fiets je bijvoorbeeld naar de uitgestrekte Westeinderplassen.

Thamenhof is omgeven door prachtig groen en toch gemakkelijk bereikbaar. Je kunt op de fiets naar alle belangrijke voorzieningen in het centrum van Uithoorn. Vanaf 2024 loop je in enkele minuten naar de tramhalte Aan den Zoom, waarmee je snel naar Amsterdam kunt reizen via de Uithoornlijn.

Vanaf het begin ben je verzekerd van goede openbaar vervoerverbindingen naar de rest van Nederland. Met de auto bereik je in vijftien minuten Amstelveen via de N201 en N521. Amsterdam is eveneens snel bereikbaar via de A9. Via de N201 en A2 ben je in een half uur in Utrecht.

De bouw van Thamenhof is al gestart. De oplevering van de appartementen wordt medio 2024 verwacht. Houd de website in de gaten voor de start van de verhuur.

Heb je interesse in wonen in Thamenhof? Meld je aan voor de nieuwsbrief via de projectwebsite en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Voor vragen kun je mailen naar [email protected]

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.650 per maand

Oppervlakte

96m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Vuurliniehof
  • 1424KA
  • De Kwakel

Vergelijkbaar aanbod