Geverifieerde verhuurder

Appartement De Kwakel

Vuurliniehof (1424KA)

Per direct beschikbaar

€ 1.325 p/m

76m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Maak je klaar om te huren! De oplevering van de huurwoningen begint eind maart. Meld je nu aan als geïnteresseerde op de website thamenhof.nl en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Thamenhof is een prachtige nieuwe woonplek in Uithoorn, tussen de Vuurlijn en Koningin Máximalaan, met 115 moderne huurappartementen. Deze woningen zijn geschikt voor sociale, middel- en vrije sector verhuur en bieden een ideale woonomgeving voor starters, doorstromers en vitale ouderen. Gelegen in het hart van de Randstad en het Groene Hart, dichtbij belangrijke voorzieningen en uitvalswegen naar Amsterdam, Utrecht, Amstelveen en de rest van Nederland.

In Thamenhof geniet je van een moderne en lichte woning met een heerlijk privé balkon. Ontspan in de ruime woonkamer, kook culinaire hoogstandjes in de moderne keuken en geniet van de complete badkamer. Je hebt één of twee comfortabele slaapkamers en er is ook nog een praktische berging en parkeergelegenheid onder de pergola of in de ondergrondse parkeergarage.

Thamenhof biedt een fijn woonomgeving met alle denkbare voorzieningen in de buurt, zoals basis- en middelbare scholen, (sport)verenigingen en winkelcentra Amstelplein en Zijdelwaard. Ook de gezellige jachthaven van Uithoorn en de horeca in het centrum zijn vlakbij. Thamenhof staat voor groen wonen met het gemak van alle voorzieningen binnen handbereik.

Het aanbod van Thamenhof is zeer divers. Van de in totaal 115 moderne en compleet afgewerkte nieuwbouwappartementen - elk met een eigen balkon - zijn er 30 bestemd voor sociale huur, twee voor het middeldure segment en 83 voor de vrije sector. De appartementen zijn beschikbaar met één of twee slaapkamers en hebben een oppervlakte variërend van 55 m² tot 100 m². Daarnaast zijn er 85 beschikbare parkeerplaatsen.

Wonen in Thamenhof betekent genieten van de prachtige natuur van het Groene Hart. Je loopt vanuit je voordeur direct de groene omgeving in. Langs de nabijgelegen kronkelende dijkweg, de Vuurlijn, kun je de rijke geschiedenis van de regio ontdekken. Deze weg was vroeger een strategische plek waar troepen ongezien van het ene naar het andere fort konden bewegen. Ook maakt de Vuurlijn deel uit van de befaamde Stelling van Amsterdam, die sinds 1996 op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Op korte afstand zijn er verschillende fietsroutes die je meenemen naar de mooiste plekjes van het Groene Hart, zoals de uitgestrekte Westeinderplassen op nog geen 25 minuten fietsen.

Thamenhof biedt het beste van beide werelden: omringd door groen, maar toch dichtbij alle stedelijke gemakken. Op de fiets ben je zo in het centrum van Uithoorn. En vanaf 2024 wandel je in enkele minuten naar de tramhalte Aan den Zoom, waarmee je snel in Amsterdam bent via de Uithoornlijn. Daarnaast zijn er goede openbaar vervoer verbindingen naar de rest van Nederland en met de auto bereik je Amstelveen in vijftien minuten via de N201 en N521. Amsterdam is eveneens snel te bereiken via de A9. Voor Utrecht rijd je in een half uur via de N201 en A2.

De bouw van Thamenhof is gestart en de oplevering van de appartementen wordt midden 2024 verwacht. Houd de website in de gaten voor de start van de verhuur.

Heb je interesse in wonen in Thamenhof? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via de projectwebsite en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Voor vragen kun je mailen naar [email protected].

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.325 per maand

Oppervlakte

76m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Vuurliniehof
  • 1424KA
  • De Kwakel

Vergelijkbaar aanbod