Geverifieerde verhuurder

Appartement De Kwakel

Vuurliniehof (1424KA)

Per direct beschikbaar

€ 1.350 p/m

74m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Inschrijvingen starten eind maart! Registreer nu als geïnteresseerde op de projectwebsite thamenhof.nl en blijf op de hoogte van de huurappartementen.

115 MODERNE HUURAPPARTEMENTEN

Wonen in een groene omgeving met het gemak van de stad altijd in de buurt. Thamenhof biedt alles wat je zoekt in een heerlijke nieuwe woonplek. In Uithoorn, tussen de Vuurlijn en de Koningin Máximalaan, verrijzen 115 moderne nieuwbouwappartementen voor sociale, middensegment en vrije sector verhuur in Thamenhof. Een geweldige plek om te wonen voor starters, doorstromers en vitale ouderen. In het midden van de Randstad en het Groene Hart, dichtbij belangrijke voorzieningen en uitvalswegen naar Amsterdam, Utrecht, Amstelveen en de rest van Nederland.

In Thamenhof krijg je een modern en licht appartement, met een heerlijk eigen balkon. Ontspan in je ruime woonkamer, kook culinair in je moderne keuken en geniet van je complete badkamer. Je hebt één of twee comfortabele slaapkamer(s). Met een praktische inpandige berging en parkeerplaatsen onder de pergola of in de ondergrondse parkeergarage.

KENMERKEN

In Thamenhof woon je dichtbij alle denkbare voorzieningen, zoals basis- en middelbaar onderwijs, (sport)verenigingen en winkelcentra Amstelplein en Zijdelwaard. Ook de gezellige jachthaven van Uithoorn en de horeca in het stadscentrum bevinden zich vlakbij. Thamenhof is wonen in het groen met het gemak van alle voorzieningen in de buurt.

SOCIALE, MIDDENSEGMENT EN VRIJE SECTOR APPARTEMENTEN

Thamenhof biedt inclusief wonen voor iedereen en daar is echt wat te kiezen. In Thamenhof biedt Newomij 115 moderne en volledig afgewerkte nieuwbouwappartementen te huur aan. Van alle appartementen - elk met een eigen balkon - zijn er 30 voor sociale huur, twee voor het middensegment en 83 voor de vrije sector.

De appartementen zijn er in één- en tweeslaapkamer varianten. Het woonoppervlak van de appartementen varieert van 55 m² tot 100 m². De woningen zijn verdeeld over twee verschillende complexen en er zijn in totaal 85 beschikbare parkeerplaatsen.

DE MAGIE VAN HET GROENE HART

Wanneer je in Thamenhof woont, ervaar je dagelijks de magie van het Groene Hart. Je loopt zo vanuit je voordeur de natuur in. Terwijl je langs de nabijgelegen kronkelige dijkweg genaamd de Vuurlijn loopt, dompel je je onder in de rijke geschiedenis van de regio. Dit was ooit de plaats waar troepen ongezien van het ene fort naar het andere bewogen.

Overigens maakt de Vuurlijn deel uit van de beroemde Stelling van Amsterdam, een verdedigingslinie die sinds 1996 is bestempeld als UNESCO Werelderfgoed. Dichtbij huis kun je verschillende fietsroutes kiezen die je leiden naar de mooiste plekjes in het Groene Hart. Zo fiets je in minder dan 25 minuten naar de uitgestrekte Westeinderplassen.

BEREIKBAARHEID

Omgeven door prachtige natuur, woon je in Thamenhof toch op een stedelijke, goed bereikbare plek. Je fietst naar de belangrijkste voorzieningen in het centrum van Uithoorn. En vanaf 2024 loop je in enkele minuten naar de tramhalte Aan den Zoom, die je via de Uithoornlijn snel naar Amsterdam brengt.

In Thamenhof ben je vanaf het begin verzekerd van goede verbindingen met het openbaar vervoer naar de rest van Nederland. Met de auto bereik je Amstelveen in vijftien minuten via de N201 en N521. Amsterdam is net zo snel te bereiken via de A9. Neem je de N201 en A2, dan ben je in een half uur in Utrecht.

PLANNING

De bouw is gestart. De oplevering van de appartementen staat gepland voor medio 2024. Houd de website in de gaten voor de start van de verhuur.

GEÏNTERESSEERD?

Zie je jezelf al wonen in Thamenhof? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via de projectwebsite en we houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Voor vragen kun je mailen naar-[email protected]

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.350 per maand

Oppervlakte

74m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Vuurliniehof
  • 1424KA
  • De Kwakel

Vergelijkbaar aanbod