Geverifieerde verhuurder

Appartement De Kwakel

Vuurliniehof (1424KA)

Per direct beschikbaar

€ 1.350 p/m

74m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Vanaf eind maart zullen er huurwoningen beschikbaar zijn in Thamenhof! Registreer je nu als geïnteresseerde op de projectwebsite en blijf op de hoogte van de beschikbare woningen.

Thamenhof biedt 115 moderne huurappartementen in een groene omgeving met alle gemakken van de stad in de buurt. Deze appartementen zijn geschikt voor sociale, midden- en vrijesectorhuur en zijn ideaal voor starters, doorstromers en vitale ouderen. Thamenhof ligt in Uithoorn, tussen de Vuurlijn en Koningin Máximalaan, en biedt een geweldige nieuwe plek om te wonen, met goede verbindingen naar Amsterdam, Utrecht, Amstelveen en de rest van Nederland.

De appartementen in Thamenhof zijn modern en licht, met een eigen balkon. Je hebt een ruime woonkamer, een moderne keuken en een complete badkamer. De appartementen hebben één of twee comfortabele slaapkamers, een praktische inpandige berging en parkeerplaatsen onder een pergola of in de ondergrondse parkeergarage.

Thamenhof biedt allerlei voorzieningen in de buurt, zoals basisscholen, middelbare scholen, (sport)verenigingen en winkelcentra. Ook de gezellige jachthaven van Uithoorn en de horeca in het stadscentrum liggen vlakbij.

Er zijn in totaal 115 moderne appartementen beschikbaar, waarvan 30 sociale huurwoningen, twee woningen in de middeldure huursector en 83 vrije sector woningen. De appartementen hebben één of twee slaapkamers en variëren in oppervlakte van 55 m² tot 100 m². Thamenhof beschikt over 85 beschikbare parkeerplaatsen.

Als bewoner van Thamenhof kun je genieten van de prachtige natuur van het Groene Hart. Je kunt vanuit je voordeur direct de groene omgeving in wandelen. In de buurt vind je de Vuurlijn, een kronkelende dijkweg die je meeneemt in de rijke geschiedenis van de regio. Op de fiets kun je verschillende routes volgen die je naar de mooiste plekken van het Groene Hart brengen, zoals de Westeinderplassen op slechts 25 minuten fietsen.

Thamenhof is goed bereikbaar. Met de fiets kun je gemakkelijk naar het centrum van Uithoorn. Vanaf 2024 kun je in enkele minuten naar de tramhalte Aan den Zoom lopen, die je via de Uithoornlijn snel naar Amsterdam brengt. Daarnaast zijn er goede openbaar vervoer- en autowegen naar Amstelveen, Amsterdam en Utrecht.

De bouw van Thamenhof is gestart en de appartementen zullen naar verwachting medio 2024 gereed zijn. Houd de website in de gaten voor de start van de verhuur. Heb je interesse? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de projectwebsite en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Voor vragen kun je een e-mail sturen naar [e-mailadres].

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.350 per maand

Oppervlakte

74m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Vuurliniehof
  • 1424KA
  • De Kwakel

Vergelijkbaar aanbod