Geverifieerde verhuurder

Appartement De Kwakel

Vuurliniehof (1424KA)

Per direct beschikbaar

€ 1.450 p/m

85m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Vanaf eind maart zijn er huurwoningen beschikbaar in Thamenhof! Schrijf je nu in als geïnteresseerde op de projectwebsite thamenhof.nl en blijf op de hoogte van de beschikbare appartementen.

Thamenhof biedt 115 moderne huurappartementen in groene omgeving, met alle gemakken van de stad binnen handbereik. Deze nieuwe appartementen worden gebouwd in Uithoorn, tussen Vuurlijn en Koningin Máximalaan. Thamenhof is een ideale plek om te wonen voor starters, mensen die willen verhuizen en vitale ouderen. De locatie ligt in het midden van de Randstad en het Groene Hart, dicht bij belangrijke voorzieningen en uitvalswegen naar Amsterdam, Utrecht, Amstelveen en de rest van Nederland.

In Thamenhof geniet je van een modern en licht huis met een privébalkon. Ontspan in je ruime woonkamer, kook in je moderne keuken en geniet van je complete badkamer. De appartementen hebben één of twee comfortabele slaapkamers en zijn voorzien van een praktische berging en parkeerplekken onder de pergola of in de ondergrondse parkeergarage.

Thamenhof biedt alle benodigde voorzieningen in de buurt, zoals basis- en middelbare scholen, (sport)verenigingen en winkelcentra Amstelplein en Zijdelwaard. Ook de gezellige jachthaven van Uithoorn en de horeca in het stadscentrum liggen in de buurt. Thamenhof combineert wonen in het groen met het gemak van alle voorzieningen vlakbij.

Het aanbod in Thamenhof is inclusief voor iedereen, er is voor elk wat wils. Newomij biedt 115 moderne en compleet afgewerkte nieuwbouwappartementen te huur aan in Thamenhof. Van deze appartementen zijn er 30 bestemd voor sociale huur, twee voor het middensegment en 83 voor de vrije sector. De appartementen hebben één of twee slaapkamers en variëren in oppervlakte van 55 m² tot 100 m². Ze zijn verdeeld over twee verschillende complexen en er zijn in totaal 85 parkeerplekken beschikbaar.

Als bewoner van Thamenhof zal je dagelijks kunnen genieten van de schoonheid van het Groene Hart. Vanuit je voordeur loop je zo de natuur in. Als je langs de nabijgelegen slingerende dijkweg, genaamd Vuurlijn, loopt, ervaar je de rijke geschiedenis van de streek. Dit was ooit de plek waar troepen zich ongezien van fort naar fort verplaatsten om de vijand te verschalken. De Vuurlijn maakt deel uit van de bekende Stelling van Amsterdam, die sinds 1996 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Op korte afstand van huis vind je verschillende fietsroutes die je naar de mooiste plekjes van het Groene Hart brengen. In minder dan 25 minuten fiets je bijvoorbeeld naar de uitgestrekte Westeinderplassen.

Thamenhof ligt midden in het groen, maar is ook goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het centrum van Uithoorn met alle voorzieningen is met de fiets bereikbaar. En vanaf 2024 loop je binnen enkele minuten naar de tramhalte Aan den Zoom, die je snel naar Amsterdam brengt via de Uithoornlijn. Vanaf het begin kun je met het openbaar vervoer alles in Nederland bereiken. Met de auto rijd je via de N201 en N521 in vijftien minuten naar Amstelveen. Amsterdam is eveneens snel te bereiken via de A9. Met de N201 en A2 ben je in een half uur in Utrecht.

De bouw van Thamenhof is gestart en de appartementen zullen naar verwachting medio 2024 klaar zijn. Houd de website in de gaten voor het startmoment van de verhuur.

Ben je geïnteresseerd in wonen in Thamenhof? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via de projectwebsite en we houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Voor vragen kun je een e-mail sturen naar .

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.450 per maand

Oppervlakte

85m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Vuurliniehof
  • 1424KA
  • De Kwakel

Vergelijkbaar aanbod