Geverifieerde verhuurder

Appartement De Kwakel

Vuurliniehof (1424KA)

Per direct beschikbaar

€ 1.350 p/m

76m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Binnenkort starten de verhuur van de woningen op Thamenhof! Schrijf je nu in als geïnteresseerde op de website thamenhof.nl en blijf op de hoogte van de huurappartementen.

Thamenhof biedt 115 moderne huurappartementen in een groene omgeving met het gemak van de stad altijd in de buurt. Deze nieuwe woningen worden gebouwd in Uithoorn, tussen de Vuurlijn en Koningin Máximalaan. Ze zijn geschikt voor sociale, middeldure en vrije sector huur en zijn ideaal voor starters, mensen die willen verhuizen en vitale ouderen. Thamenhof ligt in het midden van de Randstad en het Groene Hart, dicht bij belangrijke voorzieningen en uitvalswegen naar Amsterdam, Utrecht, Amstelveen en de rest van Nederland.

In Thamenhof heb je een modern en licht huis met een heerlijk privébalkon. Ontspan in je ruime woonkamer, kook in je moderne keuken en geniet van je complete badkamer. Je hebt één of twee comfortabele slaapkamer(s), een praktische inpandige berging en parkeerplaatsen onder de pergola of in de ondergrondse parkeergarage.

Thamenhof biedt een nabijheid van allerlei voorzieningen, zoals basis- en middelbare scholen, (sport)verenigingen en winkelcentra Amstelplein en Zijdelwaard. Ook de gezellige jachthaven van Uithoorn en de horeca in het centrum liggen in de buurt. Thamenhof biedt groen wonen met alle gemakken binnen handbereik.

Er is voor ieder wat wils op Thamenhof. Newomij biedt 115 moderne en volledig afgewerkte nieuwbouwappartementen te huur aan. Hiervan zijn er 30 sociale huurappartementen, twee middeldure huurappartementen en 83 vrije sector huurappartementen. De appartementen hebben één of twee slaapkamers en variëren in oppervlakte van 55 m² tot 100 m². Er zijn in totaal 85 beschikbare parkeerplaatsen verdeeld over twee complexen.

Thamenhof biedt de mogelijkheid om dagelijks de magie van het Groene Hart te ervaren. Vanuit je voordeur loop je zo de groene omgeving in. Via de nabijgelegen Vuurlijn, een slingerende dijkweg, ervaar je de rijke geschiedenis van de regio. Dit was ooit de plek waar troepen ongezien van het ene fort naar het andere verplaatsten. Bovendien maakt de Vuurlijn deel uit van de beroemde Stelling van Amsterdam, die sinds 1996 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Je kunt ook verschillende fietsroutes kiezen die je naar de mooiste plekjes in het Groene Hart leiden. Zo fiets je in minder dan 25 minuten naar de uitgestrekte Westeinderplassen.

Ondanks de groene omgeving is Thamenhof goed bereikbaar en dichtbij het stadsleven. Met de fiets ben je zo bij alle belangrijke voorzieningen in het centrum van Uithoorn. Vanaf 2024 loop je in een paar minuten naar tramhalte Aan den Zoom, die je via de Uithoornlijn snel naar Amsterdam brengt.

Thamenhof biedt goede verbindingen met het openbaar vervoer naar de rest van Nederland. Met de auto ben je in vijftien minuten in Amstelveen via de N201 en N521. Amsterdam is eveneens snel te bereiken via de A9. Met de N201 en A2 ben je in een half uur in Utrecht.

De bouw is al gestart en de oplevering van de appartementen staat gepland voor medio 2024. Houd de website in de gaten voor het startmoment van de verhuur.

Heb je interesse om te wonen in Thamenhof? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de projectwebsite en wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bij vragen kun je mailen naar

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.350 per maand

Oppervlakte

76m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Vuurliniehof
  • 1424KA
  • De Kwakel

Vergelijkbaar aanbod