Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Wassenaar

Bremhorstlaan (2244EN)

Per direct beschikbaar

€ 8.950 p/m

425m²

10 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtige vrijstaande villa gelegen in een geweldige woonwijk naast het bos, met zonnige tuin op het zuidwesten, garage en carport. Er is ook een apart gastenverblijf met woon-/slaapkamer, kitchenette en badkamer. De woning is in goede staat en gemaakt van hoogwaardige materialen. De perfecte indeling, groot terras en fraai aangelegde tuin maken het een geweldig huis voor entertainment en ontvangsten.

Indeling:
Begane grond: ruime entree, gastentoilet, garderobe, ruime woonkamer met open haard en dubbele deuren naar groot zonnig terras, eetkamer, eetkeuken met kookeiland, bijkeuken, aangrenzende familiekamer, studeerkamer en kelder voor extra opslagruimte.
Eerste verdieping: overloop, hoofdslaapkamer met inloopkast en badkamer, 4 ruime slaapkamers met kasten, 2 moderne badkamers.
Zolder met vlizotrap en dakraam.
Gastenverblijf met slaapkamer, kitchenette en badkamer, ideaal voor personeel.
Houten vloeren door het hele huis en goed geïsoleerd. Oppervlakte: n.t.b. Prijs: n.t.b.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 8.950 per maand

Oppervlakte

425m²

Aantal kamers

10

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Bremhorstlaan
  • 2244EN
  • Wassenaar

Vergelijkbaar aanbod