Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Oegstgeest

Haarlemmertrekvaart (2343JC)

Per direct beschikbaar

€ 9.500 p/m

491m²

7 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Deze indrukwekkende villa ligt aan het water en heeft een overdekte aanlegsteiger. De villa is voorzien van alle luxe en comfort en heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, een studeerkamer op de eerste verdieping, een wellnessruimte, een gastenverblijf, een dubbele inpandige garage en een kelder. De villa wordt gestoffeerd verhuurd en kan voor maximaal 24 maanden gehuurd worden.

- Woonoppervlakte 491m²
- Alarmsysteem met bewegingssensoren
- Energielabel B
- Wellnessruimte
- Overdekte aanlegsteiger met bootlift

De prachtige, elektrisch bedienbare sierpoort leidt naar het perceel waar parkeergelegenheid is voor meerdere auto's. De entree heeft een imposante trap en een mooie dubbele voordeur.

Indeling
Vestibule met garderobe nis, gastentoilet, deur naar ruime studeerkamer, de centrale hal en toegang tot de dubbele garage. In de centrale hal bevindt zich de prachtige trap en toegang tot de tv-kamer met een open haard (Boley) en uitzicht op de woonkamer. Via de openslaande deuren betreedt u de zeer ruime en lichte woonkamer met erker, gashaard en openslaande deuren naar het terras en de tuin. Vanuit de halfronde erker heeft u een prachtig uitzicht over het water.
De achtergelegen keuken is voorzien van een luxe Poggenpohl keuken met kersen hout en een donker natuurstenen blad, dubbele spoelbak, veel kastruimte, vloerverwarming en luxe Gaggenau apparatuur. In de aangrenzende bijkeuken bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur. De marmeren vloer op de eerste verdieping is voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping
Vanaf de ruime overloop met marmeren vloer zijn alle kamers bereikbaar.
De ruime hoofdslaapkamer (34m²) heeft een Boley gashaard, een kastenwand, deuren naar het balkon en een eigen luxe badkamer met apart toilet/bidet ruimte. Een uniek kenmerk is de eigen wellnessruimte, waar u kunt ontspannen in uw eigen huis.
Op deze verdieping bevindt zich ook een 2e grote slaapkamer met inbouwkasten en een deur naar een balkon.

2e verdieping
Overloop en 2 grote kamers en een berging;
Eén van de kamers is een ruime slaapkamer met dakkapel en een deur naar de stookruimte. De grote zolderkamer is een ruimte die nog vrij is in te delen. Hier kunnen gemakkelijk 2 ruime slaapkamers worden gemaakt.

Gastenverblijf met overdekte aanlegsteiger
Het gastenverblijf heeft een ruime woonkamer met een keuken met apparatuur, een badkamer en deuren naar het terras. De aangrenzende en overdekte aanlegsteiger is voorzien van een bootlift.

Tuin
De grote tuin is aangelegd door tuinarchitect Waasbergen en omvat meerdere terrassen, bloemperken, heggen en een fontein.

Locatie
De woning is centraal gelegen; de snelweg naar de A44 (Den Haag - Amsterdam, Schiphol) is binnen 10 minuten bereikbaar en het treinstation van Voorhout, Sassenheim en Leiden is ook binnen 10 minuten bereikbaar. Sportfaciliteiten en recreatiegebied 'Koudenhoorn' liggen in de directe omgeving, winkels, restaurants en supermarkten zijn op fietsafstand te vinden. Met plaatsen als Katwijk en Noordwijk in de buurt, is het strand ook niet ver weg.

Details:
- Borg 2 maanden
- Per direct beschikbaar
- Huurperiode 24 maanden
- Gestoffeerd
- Huurprijs exclusief nutsvoorzieningen
- 15 zonnepanelen
- Huisdieren in overleg
- Roken niet toegestaan

Onze makelaar Frits Wilbrink nodigt u van harte uit voor een bezichtiging.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 9.500 per maand

Oppervlakte

491m²

Aantal kamers

7

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Haarlemmertrekvaart
  • 2343JC
  • Oegstgeest

Vergelijkbaar aanbod