Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Wassenaar

Waalsdorperlaan (2244BN)

Per direct beschikbaar

€ 8.500 p/m

502m²

8 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Unieke vrijstaande villa met 4 slaapkamers en 4 badkamers, een zwemvijver en parkeergelegenheid op een groot afgelegen perceel. Dit uitzonderlijke huis, gelegen op de grens tussen Den Haag en Wassenaar, wordt omringd door verschillende recreatieve voorzieningen, waaronder 2 golfbanen, maneges en diverse sportclubs, en is toch makkelijk bereikbaar vanuit de centrale wijken van beide gemeenten. Het biedt een royaal interieur (ca. 500m2 waarvan circa 187m2 op de begane grond) en een prachtige zonnige tuin van 1778m2 - een zeldzame vondst!

Er zijn twee grote poorten aan de voorkant van het pand die voldoende parkeergelegenheid bieden, terwijl de achterkant, grenzend aan de golfclub Duindigt, een verwarmde zwemvijver heeft die wordt verwarmd door zonnepanelen. Hier is ook een buitendeur naar het souterrain.

Bij binnenkomst van de villa bevindt zich een centrale hal met een gastentoilet en garderobe aan de ene kant, en aan de andere kant de grote L-vormige eetkeuken met geïntegreerde apparatuur en een centraal eiland - allemaal badend in natuurlijk zonlicht vanuit 2 kanten. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich de eetkamer, waar dubbele deuren leiden naar een overdekt terras en de immense tuin op het zuidwesten.

Vanuit de eetkamer is de enorme woonkamer toegankelijk, ook bereikbaar vanuit de hal, met een mooie open haard en een grote lichte vide. Er is ook een aangrenzende serre (tv-kamer/studie) met natuurlijk licht van 3 zijden.

Boven aan de trap naar de 1e verdieping bevindt zich een grote overloop, die gebruikt kan worden als studie- of speelruimte, maar eenvoudig omgebouwd kan worden tot een extra kamer. Aan de ene kant is de hoofdslaapkamer, met een inloopkast, ruime ensuite badkamer en openslaande deuren naar een ruim terras met uitzicht op de tuin. Aan de andere kant is nog een ruime slaapkamer met inbouwkasten en een ensuite badkamer met douche, wastafel en toilet.

De 2e verdieping heeft een grote centrale hal met dezelfde potentie als de hal op het lagere niveau, plus nog 2 ruime slaapkamers, elk met inbouwkasten en een ensuite badkamer met douche, wastafel en toilet.

Het souterrain heeft een buiteningang en bevat naast bijkeuken- en wasruimtes (er is zelfs een waskoker vanaf de 1e verdieping) een enorme multifunctionele ruimte - ideaal voor een thuiskantoor/praktijk, gym of loungeruimte.

Feiten, cijfers en kenmerken:
- Interieurruimte ca. 502m2
- Perceelgrootte 1778m2 bestaande uit 2 percelen
- Volledig dubbel glas
- Airconditioning in alle slaapkamers
- Ringvormig waterleidingssysteem in het hele huis
- Verwarmde zwemvijver
- Tweewegschakelaar verlichting
- 4 slaapkamers en 4 badkamers
- Camera- en alarmsystemen
- Centraal stofzuigsysteem.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 8.500 per maand

Oppervlakte

502m²

Aantal kamers

8

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Waalsdorperlaan
  • 2244BN
  • Wassenaar

Vergelijkbaar aanbod