Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Den Haag

Koninginnegracht (2514AJ)

Per direct beschikbaar

€ 6.750 p/m

322m²

9 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Volledig gerenoveerd (2023) 5 slaapkamer 2 badkamer monumentaal familiehuis in de wijk Archipel met privéparkeergelegenheid. Dit elegante familiehuis ligt aan de gracht in de gewilde Archipelwijk. Het huis heeft 5 slaapkamers, twee badkamers, een indrukwekkende keuken-woonkamer met toegang tot de tuin. Het huis is onlangs gerenoveerd met een mix van modern comfort en klassieke stijl. Het pand beschikt over een ruime tuin op het zuidwesten met een handige achteringang. Geniet van het vrije uitzicht op de gracht aan de voorkant en de privéparkeergelegenheid aan de achterkant. Dicht bij internationale scholen, ambassades, en met gemakkelijke toegang tot snelwegen en het treinstation.

Kenmerken:
- Woonoppervlakte van 313 m²
- Volledig gerenoveerd in 2022/2023
- 5 slaapkamers
- 2 badkamers
- Tuin met achteringang
- Fietsenstalling
- Monumentaal pand
- Dichtbij internationale scholen en organisaties
- Gemakkelijke toegang tot snelwegen en het centraal station
- Dichtbij parken, stranden en winkels

Huurvoorwaarden: Huurovereenkomst voor onbepaalde tijd met een minimale duur van 24 maanden, 3 maanden borg, gemeubileerde huur; vloerbedekking, screens, gordijnen ter overname.

Dit luxueus gerenoveerde monumentale herenhuis is een ideale plek voor families die op zoek zijn naar comfort, stijl en gemak. Geniet van de luxe van een eigen parkeerplaats, de prachtige tuin en de exclusieve locatie die de elegantie en aantrekkingskracht van de buurt weerspiegelt.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 6.750 per maand

Oppervlakte

322m²

Aantal kamers

9

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Koninginnegracht
  • 2514AJ
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod