Foto huurwoning te huur in Den Haag - Gravin Margarethalaan
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Den Haag - Gravin Margarethalaan

Per direct beschikbaar

€ 8.500 p/m

348m²

8 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Te Huur
Een ruime, luxe en klassieke vrijstaande villa met 5 slaapkamers en 3 luxe badkamers op een prachtige locatie in Den Haag is beschikbaar vanaf 1 augustus.
De vrijstaande villa in Vroondaal, gebouwd in 2019, ligt op een perceel van 570m² met een woonoppervlakte van ongeveer 410m², een garage van 25m², een ruime tuin en een eigen oprit waar 4 auto's kunnen parkeren. Het huis heeft 3 verdiepingen met 5 slaapkamers en 3 badkamers en is volledig uitgerust met vloerverwarming.
De wijk Vroondaal ligt midden in het natuurgebied en recreatiegebied Madestein. Dicht bij Landgoed Ockenburgh, Kijkduin en de Internationale School van Den Haag.
Het huis is gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen A4, A13 en A12. Er is een snelle verbinding naar alle grote steden. (binnen 30 minuten in Rotterdam, 20 minuten in Delft en binnen 15 minuten in het centrum van Den Haag).

Indeling:
Begane grond:
Op de begane grond vind je een ruime hal met een trap en een groot toilet. Via de hal kom je in een ruime keuken met aangrenzende serre. De open keuken met een eiland is volledig uitgerust en heeft alle inbouwapparatuur van Miele. Achter de keuken bevindt zich een bijkeuken die ook toegang heeft tot de achtertuin. De keuken en woonkamer worden gescheiden door een elektrische open haard. De begane grond heeft ook een grote garage.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping vind je een grote hal. Dit is ook geschikt als loungeruimte. Er zijn 3 ruime slaapkamers. Een grote hoofdslaapkamer met zijn eigen luxe badkamer inclusief bad, douche, toilet, dubbele wastafel en een inloopkast. Naast de hoofdslaapkamer is de 2e slaapkamer en daarnaast de 3e (hoek) slaapkamer. Er is ook een tweede aparte badkamer.

2e verdieping:
Op de tweede verdieping bevinden zich de 4e, 5e en 6e slaapkamer en een aparte badkamer. Er is een mogelijkheid om een extra keuken en/of bar op de 2e verdieping te plaatsen.

Tuin:
Ruime groene tuin met bomen en planten en omringd door hekken. Vanuit de tuin is er een mooi uitzicht op het water.

Kenmerken:
-Eigen grond: 570m²
-Vrijstaande villa
-Woonoppervlakte: ca. 348,43m²
-Dak is volledig uitgerust met zonnepanelen
-3 verdiepingen
-Vloerverwarming
-Open keuken met eiland en een bijkeuken
-5 ruime slaapkamers
-3 luxe badkamers
-Gestoffeerd
-Garage: 25m²
-Eigen oprit met ruimte voor 4 auto's
-Ruime tuin met uitzicht op het water
-Energielabel: A

Huurprijs: € 8500,- exclusief nutsvoorzieningen per maand
Waarborgsom: 2 maanden huur

Ben je enthousiast en zie je jezelf al in deze vrijstaande villa in deze geweldige buurt wonen? Stuur ons dan een verzoek of vraag om een afspraak met een van de onderstaande opties en wij nemen contact met je op.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 8.500 per maand

Oppervlakte

348m²

Aantal kamers

8

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Gravin Margarethalaan
  • 2553GT
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod