Geverifieerde verhuurder

Appartement Haarlem

Amerikaweg (2035RA)

Per direct beschikbaar

€ 1.689 p/m

107m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Nu met hoge huurkorting! In het eerste jaar betaal je €1663 per maand voor het appartement aan Amerikaweg 130. Na het eerste jaar betaal je €1900 per maand (exclusief servicekosten €60 en parkeerkosten €100).

De appartementen in nieuwbouwproject Elements in Haarlem zijn direct beschikbaar. Het project bevindt zich op 10 minuten fietsafstand van het centrum van Haarlem en vlakbij uitvalswegen naar Amsterdam en Rotterdam. Er zijn in totaal 190 vrije sector appartementen te huur, met 2, 3 of 4 kamers en woonoppervlaktes variërend van 49 tot 121 m².

Auto's kunnen geparkeerd worden in de parkeergarage met 79 parkeerplaatsen voor huurders. Daarnaast is er nog parkeergelegenheid voor 52 auto's in de parkeergarage van gebouw Amerika.

Er zijn wekelijkse open huizen op vrijdag in de modelwoningen. Voor de actuele planning kun je terecht op de projectwebsite van Elements.

Elements is gelegen op het terrein van de voormalige Fluor-fabriek in Haarlem. Het project bestaat uit zowel koop- als huurwoningen. De huurappartementen bevinden zich in nieuwe gebouwen in een parkachtige omgeving.

Er is veel variatie in de huurappartementen van Elements, zowel in oppervlakte (49 tot 121 m²) en indeling als in ligging. De woningen bevinden zich in de gebouwen Amerika en Suriname.

Amerika bestaat uit drie blokken met 118 appartementen en 31 maisonnettes. Suriname bestaat uit 41 lichte appartementen met deels houten gevels.

De huurappartementen van Elements zijn energiezuinig, gasloos en voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en individuele warmtekoude-opslag. Daarnaast is er veel aandacht voor groen en afwatering in de omgeving.

Elements bevindt zich nabij winkelcentrum Schalkwijk, dat momenteel vernieuwd wordt. Daarnaast zijn er diverse voorzieningen zoals een bioscoop en snelle busverbinding naar Amsterdam. De historische binnenstad van Haarlem is op slechts tien minuten fietsafstand.

De huurprijzen voor de appartementen variëren van €1600 tot €2050 per maand, exclusief servicekosten en parkeerplaats. Er zijn 131 parkeerplaatsen beschikbaar voor de 190 huurappartementen.

Voordat je je inschrijft, kun je met behulp van de huurcalculator op de projectsite berekenen wat je maximale huurprijs kan zijn. De woningen zijn per direct beschikbaar.

Momenteel is er een speciale huurkorting voor het eerste jaar, met een korting van 1 ½ maand huur verspreid over 12 maanden. Na het eerste jaar betaal je de reguliere huurprijs.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.689 per maand

Oppervlakte

107m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Amerikaweg
  • 2035RA
  • Haarlem

Vergelijkbaar aanbod