Geverifieerde verhuurder

Appartement Haarlem

Sabapad (2035VW)

Per direct beschikbaar

€ 1.688 p/m

109m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

NU MET HOGE HUURKORTING! Voor Sabapad 32 betaal je het eerste jaar €1.662,- per maand. Daarna betaal je €1900,- per maand (exclusief servicekosten €60,- en parkeerkosten €100,-). Beschikbare appartementen per direct.

Comfortabel wonen in energiezuinige huurappartementen op 10 minuten fietsen van het centrum van Haarlem. Er zijn 190 vrije sector appartementen te huur in nieuwbouwproject Elements. De appartementen hebben 2, 3 of 4 kamers en een oppervlakte van 49 tot 121 m2. Er is een met hout en klimplanten 'beklede' parkeergarage met 79 parkeerplaatsen voor huurders. In de parkeergarage van gebouw Amerika is nog eens plek voor 52 auto's.

Er zijn twee modelwoningen die wekelijks te bezichtigen zijn. Een modelwoning bevindt zich aan de Amerikaweg 50 en is een 3-kamer appartement van 113 m2 gelegen op de 3de verdieping. De andere modelwoning is te vinden in gebouw Amerika, aan Amerikaweg 124. Dit appartement ligt op de 1ste verdieping en is een 3-kamer maisonnette van 115 m2.

Elements verrijst op het terrein van de voormalige Fluor-fabriek in Haarlem. Het bestaat uit 190 huurappartementen verdeeld over de gebouwen Amerika en Suriname. Het complex is duurzaam en energiezuinig.

Elements is gunstig gelegen met het centrum van Haarlem op 10 minuten fietsafstand en goede verbindingen naar Amsterdam en Rotterdam. Winkelcentrum Schalkwijk en een food hal zijn in de buurt. Interesse? Kom naar een van de open dagen en schrijf je in via de projectsite HURENINELEMENTS.NL. Huurprijzen variëren van €1.600,- tot €2.050,- per maand, exclusief servicekosten en parkeerplaats.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.688 per maand

Oppervlakte

109m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Sabapad
  • 2035VW
  • Haarlem

Vergelijkbaar aanbod