Geverifieerde verhuurder

Appartement Haarlem

Sabapad (2035VW)

Per direct beschikbaar

€ 1.689 p/m

109m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

NU MET HOGE HUURKORTING! Huurwoning beschikbaar aan Sabapad 46 in Haarlem. Het eerste jaar betaal je slechts €1.663,00 per maand, daarna €1.900,00 per maand (exclusief servicekosten €60,- en parkeerkosten €100,-). Het appartement is direct beschikbaar.

Elements in Haarlem biedt comfortabele en energiezuinige huurappartementen op een gunstige locatie. Met 2, 3 of 4 kamers en woonoppervlaktes van 49 tot 121 m2 is er voor ieder wat wils. De woningen liggen op 10 minuten fietsen van het centrum van Haarlem en vlakbij uitvalswegen naar Amsterdam en Rotterdam.

Kom naar het wekelijkse open huis in de modelwoningen aan de Amerikaweg. Er zijn twee modelwoningen beschikbaar, een 3-kamer appartement van 91 m2 op de 4e verdieping en een 3-kamer maisonnette van 115 m2 op de 1e verdieping. Bekijk de actuele planning op de projectwebsite.

Elements is gelegen op het terrein van de voormalige Fluor-fabriek en wordt omringd door groen. Met 190 huurappartementen in gebouw Amerika en Suriname biedt het project veel variatie. De woningen zijn gasloos, voorzien van een warmtepomp en uitstekend geïsoleerd voor een duurzaam woongenot.

In de omgeving van Elements vind je winkelcentrum Schalkwijk, een vernieuwd en levendig gebied met diverse winkels en voorzieningen. Het nabijgelegen parkachtige gebied en de snelle busverbinding naar Amsterdam maken het wonen hier extra aantrekkelijk.

Wil je een huurappartement in Elements? Schrijf je in via de projectsite. De huurprijzen variëren van €1.600,- tot €2.050,- per maand, exclusief servicekosten en parkeerplaats. Er zijn 131 parkeerplaatsen beschikbaar. Wees er snel bij, de woningen zijn per direct beschikbaar met een aantrekkelijke huurkorting in het eerste jaar.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.689 per maand

Oppervlakte

109m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Sabapad
  • 2035VW
  • Haarlem

Vergelijkbaar aanbod