Geverifieerde verhuurder

Appartement Delft

Oude Delft (2611HA)

Per direct beschikbaar

€ 1.500 p/m

75m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig gelegen, volledig gemeubileerd, ruim driekamerappartement met uniek dakterras, gevestigd in een opvallend nationaal monument op het autovrije gedeelte van de Oude Delft. Het huis stamt uit 1530 en is ideaal gelegen ten opzichte van winkels, restaurants, terrassen, evenals diverse kunst-, theater- en cultuurvoorzieningen. Het treinstation Delft Centraal ligt op 3 minuten loopafstand en er is een goede verbinding met diverse wegen. De huurprijs bedraagt € 1.425,- per maand, exclusief een voorschot van € 125,- voor G/E/TV en internet. Onmiddellijk beschikbaar.

Indeling: entree in gezamenlijke hal met marmeren vloer, trap naar de 1e verdieping waar zich de voordeur van het appartement bevindt. Na de voordeur van het appartement loopt u via een trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping: eigen tussenhal met toegang tot de moderne keuken met veel kastruimte. De keuken is voorzien van een gasfornuis, vaatwasser, oven, magnetron, koel-/vriescombinatie, wasmachine en droger. Via een ladder bereikt u de zolder, die kan worden gebruikt als opbergruimte. De badkamer is bereikbaar via de tussenhal en is uitgerust met een douche, bad en dubbele wastafel. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de woonkamer met veel ramen, die zorgen voor een aangenaam licht appartement. Vanuit de woonkamer leidt een trap naar het dakterras met een prachtig uitzicht over het stadscentrum. De ruime slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning.

Bijzonderheden: volledig gemeubileerd appartement op een prachtige locatie met uniek dakterras.

Voorwaarden:
- Geschikt voor een 1-persoonshuishouden. Expat, geen studenten.
- 1 maand borg
- Huur moet vooruit worden betaald
- Er zullen geen toelichtingen worden gegeven over het selectieproces
- Minimaal 12 maanden contract en maximaal 12 maanden, met de mogelijkheid tot verlenging!
- 1 maand kijkrecht bij beëindiging van het contract
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- ROZ-huurcontract ()
- Niet roken en geen veranderingen kunnen worden aangebracht aan het pand (schilderen, boren, enz.) zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Van dit aanbod kunnen geen rechten worden ontleend, aangezien wijzigingen mogelijk zijn.

Hoe verder te gaan als u wilt huren:

Lever op ons kantoor in:
1. Kopie paspoort
2. Aanwijzing van uw inkomen
3. Volledig ingevulde en ondertekende intentieverklaring (zoals bijgevoegd in onze brochure)

Wij zullen contact opnemen met de eigenaar en uw verzoek bespreken. Als de eigenaar akkoord gaat, zullen wij een huurovereenkomst opstellen (Model Raad voor Onroerende Zaken). Wij sturen u een concept per e-mail en plannen een afspraak voor het ondertekenen van het contract en ook een afspraak voor inspectie van uw nieuwe woning. We zullen samen met u de plaats inspecteren en als alles in orde is, ontvangt u de sleutel.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.500 per maand

Oppervlakte

75m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Oude Delft
  • 2611HA
  • Delft

Vergelijkbaar aanbod