Geverifieerde verhuurder

Appartement Rijswijk (ZH)

Thomas Jeffersonlaan (2285AN)

Per direct beschikbaar

€ 1.525 p/m

143m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Dit ruime en veelzijdige moderne appartement is ideaal voor grote families die op zoek zijn naar voldoende ruimte. Met maar liefst vier slaapkamers is er genoeg privacy voor iedereen. De woon- en eetkamer biedt directe toegang tot het balkon met uitzicht op de omgeving. Dankzij meerdere ramen en een stijlvolle glazen voorkant heerst er hier een gevoel van ruimte, licht en openheid. De keuken bevindt zich in een aparte ruimte en de badkamer is voorzien van een douchebad. Het toilet is eveneens in een aparte ruimte gevestigd.

- Toegang tot balkon vanuit de woonkamer
- Ruime woonkamer met glazen deuren
- Vier aparte slaapkamers met grote ramen voor natuurlijk licht
- Vernieuwde badkamer met douchebad
- Apart toilet

Dit project op de Thomas Jeffersonlaan in Rijswijk bestaat uit 192 huurappartementen die voldoen aan moderne wensen. De woningen zijn ruim opgezet, hoogwaardig afgewerkt en beschikken over een gerenoveerde badkamer en keuken. Er is voor elk wat wils, van een efficiënt tweekamerappartement voor starters tot een ruime, veelzijdige zes slaapkamer maisonnette voor families die op zoek zijn naar rust.

Parkeren is geen probleem, met 45 parkeerplaatsen voor de deur, extra gratis parkeergelegenheid en de mogelijkheid tot het huren van een vaste parkeerplaats. De gebouwen zijn voorzien van liften en op elke verdieping is een vuilstortkoker. Een conciërge zorgt voor klein onderhoud.

De 'Presidentsbuurt' waar de Thomas Jeffersonlaan deel van uitmaakt, staat bekend als de 'Gold Coast of Rijswijk'. Deze gezellige, nette buurt heeft veel groenvoorzieningen en ligt op slechts 600 meter van het winkelcentrum In de Boogaard. Vanaf de Thomas Jeffersonlaan zijn alle voorzieningen binnen handbereik en het openbaar vervoer biedt goede verbindingen naar omliggende steden.

- Diverse appartementen, variërend van twee-, vier- en vijfkamerappartementen tot luxe maisonnettes
- Groene omgeving met veel natuur
- Nabij winkelcentrum voor dagelijkse boodschappen
- Centrale ligging ten opzichte van Den Haag, Kijkduin en belangrijke steden in de Randstad
- Parkeergelegenheid voor de deur en in de omgeving

De huurappartementen variëren in grootte van 52m² tot maar liefst 200m². Alle woningen hebben een balkon met panoramisch uitzicht, zijn goed afgewerkt en beschikken over moderne voorzieningen zoals ruime kasten, plastic kozijnen, videofooninstallatie en dubbel glas. De keukens zijn recent gerenoveerd en voorzien van moderne apparatuur. De badkamers zijn comfortabel ingericht met een moderne wastafel en bad of douche met thermostatische kranen.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.525 per maand

Oppervlakte

143m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Thomas Jeffersonlaan
  • 2285AN
  • Rijswijk (ZH)

Vergelijkbaar aanbod