Foto appartement te huur in Rijswijk (ZH) - Thomas Jeffersonlaan
Geverifieerde verhuurder

Appartement Rijswijk (ZH) - Thomas Jeffersonlaan

Per direct beschikbaar

€ 1.525 p/m

143m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Over dit type woning
In dit luxe vierkamerappartement staan ruimte en openheid centraal. Vanuit de entree heb je toegang tot een aparte, ruime keuken met veel natuurlijk licht door de grote ramen. Dit geeft je alle ruimte die je nodig hebt om de woonkamer naar wens in te richten. De woonkamer is deels gescheiden van de hal door een glazen voorzijde, wat het gevoel van ruimte en openheid verder versterkt. Dankzij de toegang tot het balkon en de verschillende ramen heeft de woonkamer veel natuurlijk licht.

Gezinnen hebben geluk met dit appartement - met een grote hoofdslaapkamer en twee kleinere slaapkamers, biedt dit appartement de ruimte en veelzijdigheid van een fijn gezinshuis.

- Toegang tot het balkon vanuit de woonkamer
- Gerenoveerde keuken in een grote, lichte aparte ruimte
- Drie aparte slaapkamers met grote ramen voor natuurlijk licht
- Vernieuwde badkamer met douchebad
- Apart toilet

Over het project
Bestaande uit 192 huurappartementen voldoen deze gebouwen aan de Thomas Jeffersonlaan in Rijswijk volledig aan de behoeften van modern verlangen. Gebouwd in 1970 hebben deze appartementen een royale indeling, een goed afwerkingsniveau en een gerenoveerde badkamer en keuken. De verschillende woningtypes bieden voor elk wat wils: van een efficiënt tweekamerappartement voor de hardwerkende starter tot een ruime, veelzijdige zes slaapkamer maisonnette voor gezinnen die op zoek zijn naar rust.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. 45 parkeerplaatsen voor de deur, nog meer gratis parkeergelegenheid op een paar meter afstand en bewoners hebben ook de mogelijkheid om een vaste parkeerplaats te huren. De gebouwen zijn voorzien van liften en elke verdieping heeft een stortkoker voor gemakkelijke afvalverwijdering. Een fulltime conciërge verzorgt klein onderhoud.

De 'Presidentsbuurt' waarvan de Thomas Jeffersonlaan deel uitmaakt, wordt niet voor niets de 'Goudkust van Rijswijk' genoemd. Deze gezellige, nette buurt heeft veel groene gebieden en ligt op slechts 600 meter van het gezellige winkelcentrum In de Boogaard. Hier vind je ongeveer 200 winkels en cafés voor dagelijkse boodschappen, een middagje winkelen of een hapje en een drankje.

Vanaf de Thomas Jeffersonlaan zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Binnen enkele minuten rijden bereik je het historische centrum van Den Haag. Voor een middag frisse lucht is het strand bij Kijkduin ook slechts enkele minuten rijden met de auto. Moet je voor werk (of recreatie!) verder de Randstad in? Geen probleem - de Thomas Jeffersonlaan ligt centraal in verhouding tot wegen naar Den Haag, Amsterdam, Delft en Rotterdam. Reizen met het openbaar vervoer is ook een zeer handige optie: het nabijgelegen centraal station biedt regelmatige verbindingen per trein, bus en tram.

- Aanbod varieert van tweekamer-, vierkamer- en vijfkamerappartementen tot luxe maisonnettes
- Gezellige, nette omgeving met veel groene ruimtes
- Dichtbij winkelcentrum voor dagelijkse boodschappen
- Centrale ligging t.o.v. Den Haag, Kijkduin en wegen naar alle grote steden in de Randstad
- Parkeerplaats voor de deur en in de omgeving

Appartementen
De huurappartementen variëren in grootte van 52m² tot maar liefst 200m². Er is voor elk wat wils. In de gebouwen vind je niet alleen tweekamer-, vierkamer- en vijfkamerappartementen, maar ook maisonnettes met vier slaapkamers en twee badkamers. Met uitzondering van de tweekamerappartementen hebben alle woningen toegang tot een privébergruimte op de eerste verdieping.

Alle appartementen hebben een balkon met een panoramisch uitzicht op de omgeving en zijn goed afgewerkt inclusief de ruime kasten, kunststof kozijnen, videofooninstallatie en dubbele beglazing. De moderne, recent gerenoveerde keukens hebben een kunststof werkblad met motorloze afzuigkap en een gaskookplaat met oven. De badkamers zijn comfortabel ingericht met een moderne wastafel en bad of douche met thermostatische mengkraan.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.525 per maand

Oppervlakte

143m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Thomas Jeffersonlaan
  • 2285AT
  • Rijswijk (ZH)

Vergelijkbaar aanbod