Affiliate marketing: word rijk met je website

Geld verdienen en er niks voor hoeven te doen. Dat klinkt fantastisch, toch? Affiliate marketing is een manier om dit te doen. Je wordt er niet op slag rijk mee, maar als je de juiste producten aanbiedt aan het juiste publiek, dan maak je kans dat je toch behoorlijk je inkomen kunt aanspekken. Dit kan ook goed samengaan met andere manieren van online business. Hoe dat is z’n werk gaat, leggen we hieronder uit.

En wist je dat je ook affiliate kunt worden van Kamer.nl? Scroll dan direct door naar beneden.


kamerverhuur affiliate marketing


Wat is een affiliate?

Een affiliate is een persoon die producten en/of diensten promoot, in ruil voor commissie. De affiliate krijgt dus geld wanneer hij of zij producten en/of diensten succesvol promoot. Je kunt op veel verschillende manieren geld verdienen met Affiliate Marketing. De meest succesvolle manier van geld verdienen is het hebben van een website.

Iedereen kan geld verdienen met Affiliate Marketing

Of je nu een druk gezin hebt of nog op school zit, iedereen kan geld verdienen met Affiliate Marketing. Het enige wat je nodig hebt is een website met content over een bepaald onderwerp. Vervolgens ga je op je website schrijven over een onderwerp en zo je geld verdienen. Of je plaatst advertenties op webpagina’s met veel bezoekers. Ga er niet vanuit dat je er snel geld mee gaat verdienen. Het zal in het begin heel erg langzaam gaan. Maar als je doorzet en content blijft leveren worden je inspanningen en geduld vanzelf beloond.

Dus heel simpel gezegd krijg je als affiliate geld voor het promoten van iets of iemand. Wat veel gepromoot wordt(en waar meer op valt te verdienen) zijn digitale producten of diensten. Denk aan datingsites, webshops of ebooks. Vooral bij ebooks kun je een hoge commissie krijgen (want er zijn bijna geen onkosten).

De 3 Populairste Affiliate Programma Websites

De drie populairste sites om Nederlandse affiliate programmas op te zoeken zijn Awin, daisycon en paypro. Zanox en Daisycon hebben veel overeenkomsten. Het zijn beiden .com domeinen, dit betekent dat deze website voor het grote “internationale” publiek is gemaakt en niet puur op Nederland is gericht. Daisycon en Zanox zijn niet op bepaalde markten gericht. Je kunt er eigenlijk van alles vinden, maar voornamelijk de grote en populaire bedrijven. Zanox is de marktleider in Europa. daarnaast heb je paypro, waar je voornamelijk ebooks vindt. Op ebooks zit een hoge conversie en commissie.

Word affiliate van Kamer.nl

Ook Kamer.nl bied een affiliate-programma aan. Heb jij een eigen website, blog of populair Facebook of Twitter account of ben je lid van een studentenvereniging of sportvereniging met een eigen website? Dan kan jij met Kamer.nl makkelijk geld verdienen. Het enige dat je hoeft te doen is internetgebruikers door te sturen naar Kamer.nl en je verdient direct aan hun inschrijving.

Wat valt er te verdienen?

De volgende vergoedingen gelden voor ons programma:

  1. € 1,30 per gratis lid.
  2. € 4,00 per aangebrachte kamer, studio, appartement of huurwoning.

kamerverhuur affiliate