Geverifieerde verhuurder

Studio Den Haag

Plesmanweg (2597JG)

Per direct beschikbaar

€ 2.638 p/m

91m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Volledig gemeubileerde huurappartementen beschikbaar vanaf 14 dagen tot maximaal 6 maanden aan de Plesmanweg 631 in Den Haag. De huurprijs is afhankelijk van de totale huurperiode en kan variëren. Het betreft een gloednieuw complex dat is omgebouwd van het voormalige KLM-hoofdkantoor naar moderne appartementen. De appartementen zijn gunstig gelegen tussen het stadscentrum van Den Haag en het strand van Scheveningen. Het gebouw is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Elk appartement is volledig gemeubileerd en voorzien van één, twee of drie slaapkamers, moderne badkamers en meestal een apart toilet. De keuken is uitgerust met moderne apparatuur, zoals een combi-oven/magnetron, vaatwasser, inductiekookplaat, koelkast, vriezer en Nespresso-koffiemachine. Daarnaast beschikken de meeste appartementen over een balkon en een aparte wasruimte met wasmachine en droger.
Bewoners van het complex kunnen genieten van diverse faciliteiten, zoals een fitnessruimte en een modern co-working space. Parkeergelegenheid en fietsverhuur zijn beschikbaar tegen meerprijs. Tevens kan er gebruik worden gemaakt van conciërgediensten. Het complex biedt een wekelijkse schoonmaakdienst en bedlinnenwissel (verplicht). Verder zijn de kosten voor eindschoonmaak en nutsvoorzieningen inbegrepen in de huurprijs.
Let op: De appartementen zijn momenteel nog niet toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens, dit zal in de toekomst worden aangepast. Voor meer informatie over de huuropties, voorwaarden en beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen.

Kenmerken studio

Prijs

€ 2.638 per maand

Oppervlakte

91m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze studio

  • Plesmanweg
  • 2597JG
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod