Geverifieerde verhuurder

Studio Den Haag

Plesmanweg (2597JG)

Per direct beschikbaar

€ 2.638 p/m

91m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Wij hebben gloednieuwe volledig gemeubileerde huurappartementen beschikbaar aan de Plesmanweg 639 in Den Haag. Deze appartementen zijn beschikbaar voor een huurperiode van 14 dagen tot maximaal 6 maanden. De huurprijs is afhankelijk van de totale huurperiode en kan variëren, hoe langer de huurperiode, hoe voordeliger de prijs. De prijs die we aangeven is voor een duur van 4-6 maanden.

De Plesman Residences bevinden zich in een iconisch gebouw dat ooit ontworpen was als hoofdkantoor van KLM en nu volledig is omgetoverd tot een prachtige plek om te wonen. Deze ideale locatie is gelegen tussen het centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen.
Als bewoner geniet je van hoogwaardige services, stijlvolle interieurs en comfort. De perfecte combinatie voor een zorgeloos verblijf en om je thuis te voelen. De Plesman Residences zijn gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer, waardoor je snel kunt genieten van het strand, de stad en de snelweg naar Amsterdam/Rotterdam. Ook groene parken, winkelstraten en andere voorzieningen bevinden zich op loopafstand.

Het appartement aan de Plesmanweg 639, type F, is volledig gemeubileerd en heeft één slaapkamer met een oppervlakte van ongeveer 91 m². Het appartement beschikt over een balkon, een ruime woonkamer met slaapbank, een volledig uitgeruste open keuken, een ruime slaapkamer met tweepersoonsbed, een badkamer met bad, douche en wastafel, een apart gastentoilet en een wasruimte met wasmachine en droger. De foto's geven een indicatie van de verschillende appartementen in het gebouw, maar zijn niet specifiek van dit appartement.

Als bewoner van de Plesman Residences profiteer je van diverse luxe voorzieningen en services, zoals een volledig uitgeruste fitnessstudio (in aanbouw), een moderne co-workingruimte (tegen extra kosten), parkeergelegenheid op het terrein (tegen extra kosten), overdekte fietsenstalling, fietsverhuurservice, conciërgeservices, wekelijkse schoonmaakservice en bedlinnenwissel (verplicht), en een eindschoonmaak (verplicht). De huurprijs is inclusief verwarming, water, elektriciteit, internet, breedbandtelevisie en het lidmaatschap van de fitnessstudio (in aanbouw).

Kom gerust bij ons informeren over de huurmogelijkheden, huurvoorwaarden en beschikbaarheid van onze appartementen aan de Plesmanweg 639 in Den Haag.

Kenmerken studio

Prijs

€ 2.638 per maand

Oppervlakte

91m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze studio

  • Plesmanweg
  • 2597JG
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod