Geverifieerde verhuurder

Studio Den Haag

Plesmanweg (2597JG)

Per direct beschikbaar

€ 2.551 p/m

72m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Volledig gemeubileerde huurappartementen beschikbaar op de Plesmanweg 637 in Den Haag. Deze nieuwe woningen zijn ideaal gelegen tussen het stadscentrum van Den Haag en het strand van Scheveningen. De appartementen zijn ontworpen voor comfort en stijl, met luxe interieurs en moderne voorzieningen.
Het huurprijsseizoen varieert afhankelijk van de totale huurperiode, met een gunstigere prijs bij een langere huurperiode. De huurprijs die wordt vermeld, is geldig voor een periode van 4-6 maanden.
Het 2-slaapkamerappartement is ongeveer 72 m² en beschikt over een balkon, een woonkamer met slaapbank, een volledig uitgeruste open keuken, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een tweede slaapkamer met stapelbed, een badkamer met douche en wastafel, een apart gastentoilet en een wasruimte met wasmachine/droger.
Alle appartementen zijn voorzien van snel Wi-Fi, een smart-tv van 50 inch in de woonkamer en de hoofdslaapkamer, en de meeste appartementen hebben ook een balkon.
Daarnaast worden er diverse gastvrijheidsdiensten aangeboden, zoals een fitnessstudio, een co-working ruimte (tegen bijbetaling), parkeergelegenheid, fietsverhuur, een conciërgeservice en een wekelijkse schoonmaak- en linnenservice (verplicht).
De huurprijs is inclusief gas, water, elektriciteit, internet en breedbandtelevisie, en biedt ook lidmaatschap van de fitnessstudio (momenteel in aanbouw).
Extra services, zoals extra schoonmaak en parkeergelegenheid, zijn beschikbaar tegen een meerprijs. Let op: de appartementen zijn momenteel nog niet toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens.
Neem contact met ons op voor meer informatie, huurvoorwaarden en beschikbaarheid.

Kenmerken studio

Prijs

€ 2.551 per maand

Oppervlakte

72m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze studio

  • Plesmanweg
  • 2597JG
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod