Foto huurwoning te huur in Den Haag - Uithofslaan
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Den Haag - Uithofslaan

Per direct beschikbaar

€ 3.995 p/m

214m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

-- Beschikbaar voor kort verblijf van 3 maanden --

Moderne en volledig gemeubileerde villa uit 2023 met 5 slaapkamers en een grote tuin rondom de Uithofslaan. Deze ruime twee-onder-een-kap familiewoning van 214m2 heeft een privé parkeerplaats voor 2 auto's. De woning heeft een energielabel A+++ met warmtepomp, zonnepanelen en warmteterugwinningssysteem. De Uithofslaan ligt op de grens van Den Haag, Wateringen en Kijkduin, met goede verbindingen naar Rotterdam en Amsterdam. De International School of The Hague is binnen vijftien minuten met de auto of fiets te bereiken.

Indeling
Voortuin en parkeerplaats voor 2 auto's. Entree naar de woning met een kleine hal voor schoenen en jassen. Toilet met fonteintje. Ruime woonkamer met schuifdeur naar de tuin, eetgedeelte en moderne keuken met kookeiland, inductiekookplaat, oven met stoomfunctie, koelkast, vaatwasser en veel opbergruimte. Trap naar de kelder die momenteel is ingericht als kinderspeelkamer. De tuin heeft een veranda, tuinbank en tafel langs het water en is volledig afgesloten. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Op de 2e verdieping zijn nog 2 slaapkamers en een wasmachine. Vloerverwarming en opslagruimte aanwezig.

Locatie
De villa ligt ideaal tussen groene parken en de zee, met internationale scholen in de buurt. Natuurliefhebbers kunnen genieten van recreatiegebieden op 100 meter loopafstand. Voor gezinnen met kinderen zijn er diverse activiteiten in de omgeving. Kijkduin en Scheveningen zijn makkelijk bereikbaar per auto en fiets. De snelwegen A4, A13 en A20 zijn goed te bereiken.

Belangrijkste kenmerken
- Beschikbaar vanaf 14 september tot half december
- 2 parkeerplaatsen
- Zonnepanelen
- Nabij International School of The Hague
- Luxe en modern
- Ruime en zonnige tuin
- Nabij groen, zee en recreatie
- Ideaal voor families
- Energielabel A+++

Huurprijs: €3995,- exclusief nutsvoorzieningen (€4250,- inclusief).

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.995 per maand

Oppervlakte

214m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Uithofslaan
  • 2544NT
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod