Huurwoning Den Haag

Uithofslaan (2544NT)

Vanaf 13 september 2024,

€ 3.995 p/m

214m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

-- Beschikbaar voor kort verblijf van 3 maanden --

Recent gebouwde en volledig gemeubileerde villa uit 2023 met 5 slaapkamers en een grote tuin rondom de Uithofslaan. Beschikbaar voor een periode van 14 september tot half december. Deze ruime halfvrijstaande gezinswoning is 214m2 groot en beschikt over een eigen parkeerplaats voor 2 auto’s. De woning is volledig gemeubileerd en heeft een energielabel A+++ met warmtepomp, zonnepanelen en WTW-systeem. De Uithofslaan ligt op de grens van Den Haag, Wateringen en Kijkduin met uitvalswegen richting Rotterdam en Amsterdam binnen handbereik. Met de auto of fiets is de Internationale School van Den Haag en het strand binnen een kwartier te bereiken.

Indeling
Voortuin en parkeerplaats voor 2 auto's. Ingang van de woning naar een kleine hal met ruimte voor schoenen en jassen. Toilet met kraan. Entree naar de ruime woonkamer waarin de ruimte is verdeeld in een ruime woonkamer met schuifpui naar de tuin en een eetgedeelte met ruime designkeuken met kookeiland, inductiekookplaat met ingebouwde luchtafzuiging, oven met stoom functie, een extra grote koelkast (vriezer bevind zich in de garage) , vaatwasser en veel opbergruimte.
Deur naar de kelder welke nu is ingericht als kinderspeelkamer. De tuin is gelegen aan het water en beschikt over een veranda met tuinbank en tafel. Volledig afgesloten door een poort.
Vanuit de gang trap naar de 1e verdieping met 3 ruime slaapkamers waarvan de masterbedroom aan de achterzijde van de woning ligt met grote inbouwkast. Badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en handdoekradiator. Apart toilet met kraan.
Trap naar de 2e verdieping met 2 ruime slaapkamers. Eén van de kamers is ingericht als thuiskantoor en beschikt tevens over een wasmachine met droog functie. Veel opbergmogelijkheden.
De woning heeft een A+++ label en beschikt over zonnepanelen en warmtepomp voor verwarming. Vloerverwarming overal.
Er is tevens een berging/garage beschikbaar voor fietsen, tuinspullen, gereedschap etc.

Layout
Ideaal gelegen tussen groene parken en zee, evenals internationale scholen, beschikt deze villa over alle benodigdheden voor een gezin. Voor natuurliefhebbers zijn er op 100 meter loopafstand diverse recreatiegebieden, zoals de prachtige parken Madestein, de Poelzone en het Wengebied. Voor kinderen is de Uithof binnen enkele minuten bereikbaar voor vrijwel alle (sportieve) activiteiten. Het Westland en de kust van Kijkduin en Scheveningen zijn gemakkelijk per auto en fiets te bereiken. Kijkduin heeft een geheel nieuw winkelcentrum en boulevard. Ook de uitvalswegen naar snelwegen (A4, A13, A20) zijn goed bereikbaar.

Features
- Beschikbaar van 14 september tot 14 december 2024
- Moderne en nieuw gebouwde villa
- 2 parkeerplaatsen
- Zonnepanelen
- Nabij de Internationale School van Den Haag
- Luxe, modern en comfortabel
- Fantastische woonkamer en keuken
- Keuken eiland
- Ruime en zonnige tuin
- Nabij groen, zee en recreatie
- Ideaal voor gezinnen
- Energielabel A+++

Huurprijs: €3995,- exclusief nutsvoorzieningen (€4250,- all-inclusive)

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.995 per maand

Oppervlakte

214m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Vanaf 13 september 2024, tot 13 december 2024

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Uithofslaan
  • 2544NT
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod