Foto huurwoning te huur in Den Haag - Markgraaflaan
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Den Haag - Markgraaflaan

Per direct beschikbaar

€ 3.500 p/m

204m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Markgraaflaan 200 in Den Haag is gelegen in een populaire en rustige buurt. Omringd door groen en geschikt voor gezinnen. Vroondaal ligt dicht bij natuurgebieden zoals Madestein Park en de duinen van Kijkduin, ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers. Strand en recreatiemogelijkheden zijn gemakkelijk bereikbaar. Winkels, scholen (waaronder de International School of The Hague) en sportfaciliteiten liggen in de buurt, evenals belangrijke wegen zoals de N211 en A4.

Indeling:
Beneden betreed je een uitnodigende hal met een modern toilet en trap naar boven. De hal leidt naar een ruime woonkamer met open keuken, perfect voor ontspanning en entertainment. Vanuit de woonkamer kom je in de tuin op het oosten, waar je van de ochtendzon kunt genieten.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier comfortabele slaapkamers en een goed uitgeruste badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel. Ideaal voor een groot gezin of extra werk-/hobbyruimtes.

Op de tweede verdieping is de luxe hoofdslaapkamer met inloopkast. De tweede badkamer is voorzien van een bad, inloopdouche, toilet en wastafel, voor een ontspannen spa-ervaring thuis.

Details:
- Beschikbaar vanaf midden juli
- Huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen
- Diplomatieke clausule geldt voor verhuurder
- 1 maand borg
- Gestoffeerd

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.500 per maand

Oppervlakte

204m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Markgraaflaan
  • 2553MA
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod