Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Buitenpost

Herbranda (9285NR)

Per direct beschikbaar

€ 485 p/m

45m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Herbranda is een wooncomplex gelegen op een groot perceel van ongeveer 1.8 hectare in Buitenpost, Friesland. Dit complex bestaat uit 24 eengezinswoningen en een dienstencentrum. Regelmatig hebben wij huurwoningen beschikbaar. Geïnteresseerd? Stuur ons uw gegevens per e-mail en wij houden u op de hoogte van het nieuwe huuraanbod.

De 24 woningen in Herbranda zijn twee-kamerwoningen. Het complex is omgeven door een ruime tuin met wandelpaden, grote vijvers en zitbanken. De oppervlakte van de woningen varieert van 39 m² tot 45 m², met een gemiddelde oppervlakte van ongeveer 44 m². De woningen hebben een open keuken en een terras. Elke woning heeft een individuele combi cv-ketel voor verwarming en beschikt over een energielabel.

Herbranda ligt op loopafstand van het centrum van Buitenpost en het treinstation. Alle dagelijkse voorzieningen zijn dus gemakkelijk bereikbaar. In het winkelgebied zijn onder andere meerdere supermarkten, een drogisterij en diverse horecagelegenheden te vinden.

Op dit moment hebben we direct beschikbaar voor verhuur: een twee-kamer tussenwoning op Herbranda 11 in Buitenpost. De huurprijs bedraagt €485 per maand, exclusief servicekosten van €95 per maand. Deze woning heeft een hal, woonkamer met open keuken en toegang tot het terras, een berging met cv-ketel en wasmachine aansluiting, een slaapkamer en een badkamer met douche en wastafel. Het energielabel is E.

Heeft u interesse in deze woning? Stuur ons dan een e-mail naar [e-mailadres].

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 485 per maand

Oppervlakte

45m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Herbranda
  • 9285NR
  • Buitenpost

Vergelijkbaar aanbod