Geverifieerde verhuurder

Kamer Leeuwarden

Frederik Ruyschstraat (8921VT)

Per direct beschikbaar

€ 410 p/m

12m²

1 kamer

Omschrijving

Per 1 april zijn Sanne de Wit en ik op zoek naar een nieuwe huisgenoot! Sanne gaat straks eerst voor 3 maanden naar Bonaire voor haar minor 😎 Zelf ben ik bezig met afstuderen 📚 Wij zijn allebei 23 jaar en daarom zijn wij op zoek naar iemand met ongeveer dezelfde leeftijd. Het lijkt ons leuk om iemand te vinden die in de laatste fase van de opleiding zit of net aan het werk is 😁

Ons huis heeft echt een top locatie want alles wat je nodig hebt zit in de buurt. Binnen 2 minuten lopen sta je op het Cambuurplein met allemaal supermarkten en winkels. NHL Stenden is ongeveer 8 minuten fietsen, het station 10 minuten en het centrum 5 minuten.

We delen de woonkamer, keuken, badkamer, tuin en het dakterras met elkaar. Het hele huis is gemeubileerd, behalve je eigen slaapkamer. De slaapkamer is ongeveer 12m2 en heeft een grote inbouwkast waar je al je spullen in kwijt kan.

Wij vinden het erg gezellig om ’s avonds met elkaar te eten of om een drankje in de stad te doen. In de zomer zijn wij vaak op ons dakterras te vinden 🌞. Verder laten we elkaar erg vrij en hebben we geen verplichtingen.

Lijkt het je gezellig om bij ons te komen wonen? Stuur dan een privé bericht en wie weet tot snel!🥰

Kenmerken kamer

Prijs

€ 410 per maand

Oppervlakte

12m²

Aantal kamers

1

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Studentenhuis

Inschrijven gemeente

Nee

Onderhoud

Goed

Inrichting

Gestoffeerd

Roken toegestaan

Ja

Huisdieren toegestaan

Nee

Aantal huisgenoten

2

Huiskamer

Gedeeld

Keuken

Gedeeld

Badkamer

Gedeeld

Internet

Ja

Locatie van deze kamer

  • Frederik Ruyschstraat
  • 8921VT
  • Leeuwarden

Vergelijkbaar aanbod