Appartement Dokkum

Kluut (9101XB)

Per direct beschikbaar

€ 525 p/m

122m²

5 kamers

Omschrijving

Welkom bij deze geweldige studentenwoning in Dokkum! Deze woning is niet zomaar een plek om te wonen, het is een unieke co-housing ervaring die perfect is voor studenten, werkenden, alleenstaanden en expats. Of je nu op zoek bent naar een knusse kamer waar je je eigen persoonlijke hoekje kunt creëren of juist meer bewegingsvrijheid nodig hebt, wij hebben hier kamers van verschillende groottes die aan al jouw behoeften voldoen.

Kiezen voor onze small-kamer van 7m2 betekent comfortabel wonen tegen een betaalbare prijs van slechts €525,- per maand, inclusief alle kosten. Wil je iets meer ruimte? Ga dan voor onze medium-kamer van 10m2 voor maar €575,- per maand, alles inbegrepen. En als je graag extra leefruimte wilt, bieden wij ook large-kamers van 12m2 of groter aan voor slechts €625,- per maand, inclusief alle voorzieningen. Geen verborgen kosten, alleen puur woongenot!

Om ervoor te zorgen dat je in aanmerking komt voor dit fantastische appartement, vragen wij je vriendelijk om enkele documenten met de verhuurder te delen. Dit om een soepele afhandeling te waarborgen. Dus zorg ervoor dat je een kopie van je identiteitsbewijs, arbeidsovereenkomst, de laatste drie loonstrookjes en een getekende verhuurdersverklaring bij de hand hebt. Zo kunnen we snel stappen ondernemen om jouw nieuwe thuis te realiseren.

Deze kamers zijn perfect voor elke moderne stadsgenieter. Of je nu een student bent die wil genieten van het studentenleven, een alleenstaande die behoefte heeft aan een comfortabele en betaalbare woning, of een expat die tijdelijk in Dokkum verblijft, deze benedenwoning biedt de ideale leefruimte. De locatie is gunstig gelegen in de prachtige wijk Dokkum, met alle voorzieningen binnen handbereik.

Waar wacht je nog op? Plan vandaag nog een pre-booking en verover jouw plekje in deze geweldige co-housing gemeenschap!

Kenmerken appartement

Prijs

€ 525 per maand

Oppervlakte

122m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Kluut
  • 9101XB
  • Dokkum

Vergelijkbaar aanbod