Geverifieerde verhuurder

Appartement Wassenaar

Ridderhof (2242DZ)

Per direct beschikbaar

€ 1.375 p/m

77m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Binnenkort BESCHIKBAAR voor VERHUUR

Project te HUUR in Ridderhof

Aantrekkelijk 2-slaapkamer (77m2) appartement voor 55-plussers gelegen aan Ridderlaan/Poortlaan, vlakbij het dorpscentrum van Wassenaar.

DE APPARTEMENTEN
Ridderhof zal twee kleinschalige woongebouwen hebben, elk met 22 prachtige appartementen voor de vrije sector verhuur. Deze appartementen variëren in grootte van 67 m² tot 81 m² en verschillen in indeling. Elk appartement zal beschikken over een eigen buitenruimte, een complete keuken met inbouwapparatuur en een badkamer met o.a. een brede wastafel en inloopdouche. De muren zullen wit geschilderd zijn en de appartementen zijn energiezuinig met voorlopig Energielabel A++.

Verwachte oplevering van de appartementen is zomer 2024. Start verhuur eerste kwartaal 2024. Minimale huurperiode is 1 jaar. De huurprijzen beginnen vanaf €1.150 per maand voor een 2-kamer appartement en vanaf €1.250 per maand voor een 3-kamer appartement.

PARKEREN/BERGINGEN
Parkeren is beschikbaar rondom de woongebouwen en de appartementen hebben individuele bergingen. Er zal ook een gemeenschappelijke fietsenstalling zijn, inclusief parkeerplekken voor scootmobielen.

OMGEVING
In Ridderhof woon je centraal in Wassenaar en kun je dagelijks genieten van alles wat Wassenaar te bieden heeft. Het historische centrum voor dagelijkse boodschappen of een heerlijke kop koffie. Naast voorstellingen, organiseert het 'Warenar Theater' regelmatig kunstlezingen en jazzmiddagen.

Bent u 55 jaar of ouder en wilt u in Ridderhof wonen? Registreer u dan via de projectwebsite hureninwassenaar.nl. U wordt automatisch op de hoogte gehouden van de voortgang van het project. Op dit moment zijn er helaas geen brochures/plattegronden/huurprijzen beschikbaar, omdat het project zich nog in de voorbereidende fase bevindt. De huurvoorwaarden zijn te vinden als download op de website: hureninwassenaar.nl.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.375 per maand

Oppervlakte

77m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Ridderhof
  • 2242DZ
  • Wassenaar

Vergelijkbaar aanbod