Geverifieerde verhuurder

Appartement Wassenaar

Ridderhof (2242DZ)

Per direct beschikbaar

€ 1.375 p/m

77m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Je kunt je nu registreren voor de appartementen op Ridderhof tot 29 februari om 12:00 uur. Attractieve 2- en 3-kamer huurappartementen voor mensen van 55 jaar en ouder, gelegen aan Ridderlaan/Poortlaan, vlak bij het dorpscentrum van Wassenaar.

De appartementen in Ridderhof bestaan uit twee kleinschalige woongebouwen met een lift, elk met 22 prachtige appartementen voor de vrije huursector. De twee- en driekamerappartementen variëren in grootte van 67 m² tot 81 m² en verschillen in indeling. Elk appartement heeft zijn eigen buitenruimte en is voorzien van vloerverwarming, een complete keuken met inbouwapparatuur en een badkamer met onder andere een brede wastafel en inloopdouche. De muren zullen wit geschilderd zijn en je hebt geen zorgen over energieverbruik, veiligheid of onderhoud. Deze gelijkvloerse appartementen zijn energiezuinig met een voorlopig energielabel van A++.

De geschatte opleveringsdatum van de appartementen is zomer 2024. Verhuur begint in het 1e kwartaal van 2024. De minimale huurperiode is 1 jaar. De appartementen in Ridderhof worden aangeboden vanaf ongeveer €1.150 per maand voor een 2-kamerappartement (1 slaapkamer) en €1.250 per maand voor een 3-kamerappartement (2 slaapkamers).

Parkeerplaatsen zullen beschikbaar zijn rondom de woongebouwen en de appartementen hebben individuele bergingen. Er zal ook een gemeenschappelijke fietsenstalling zijn inclusief ruimte voor scootmobielen.

In Ridderhof woon je centraal in Wassenaar en kun je elke dag genieten van alles wat Wassenaar te bieden heeft. Het historische centrum is perfect voor dagelijkse boodschappen of het genieten van een lekker kopje koffie. Theater Warenar biedt niet alleen voorstellingen, maar ook regelmatig kunstlezingen en jazzmiddagen.

Ben je 55 jaar of ouder en geïnteresseerd om in Ridderhof te wonen? Meld je aan via de projectwebsite. De huurvoorwaarden zijn te downloaden op de projectwebsite.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.375 per maand

Oppervlakte

77m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Ridderhof
  • 2242DZ
  • Wassenaar

Vergelijkbaar aanbod