Geverifieerde verhuurder

Appartement Wassenaar

Ridderhof (2242DZ)

Per direct beschikbaar

€ 1.245 p/m

67m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Schrijf je nu in voor de appartementen op Ridderhof vóór 29 februari om 12:00 uur.

Ridderhof biedt aantrekkelijke 2- en 3-kamer huurappartementen voor mensen van 55 jaar en ouder, gelegen aan Ridderlaan/Poortlaan, vlak bij het dorpscentrum van Wassenaar.

De appartementen in Ridderhof bestaan uit twee kleinschalige woongebouwen met een lift, elk met 22 prachtige appartementen in de vrije huursector. De twee- en driekamerappartementen variëren van 67 m² tot 81 m² en verschillen in indeling. Elk appartement heeft zijn eigen buitenruimte, is voorzien van vloerverwarming, een complete keuken met inbouwapparatuur en een badkamer met o.a. een brede wastafel en inloopdouche. De muren zijn wit geschilderd en je hoeft je geen zorgen te maken over energieverbruik, veiligheid of onderhoud. De gelijkvloerse appartementen hebben een energielabel A++.

Verwachte opleveringsdatum: zomer 2024. Verhuur start in het 1e kwartaal van 2024. Minimale huurperiode is 1 jaar. Prijzen starten vanaf ongeveer €1.150 per maand voor een 2-kamerappartement en vanaf €1.250 per maand voor een 3-kamerappartement.

Parkeren/opslag: parkeerplaatsen beschikbaar, individuele bergingen, gemeenschappelijke fietsenstalling en ruimte voor scootmobielen.

Omgeving: centraal in Wassenaar met winkels, Theater Warenar, Meijendel voor wandelen/fietsen/golfen, Sterrenbad zwembad, De Kieviten tennis, en een parkachtige tuin.

Ben je 55+ en geïnteresseerd in wonen op Ridderhof? Registreer op hureninwassenaar.nl. Huurvoorwaarden zijn ook daar te vinden.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.245 per maand

Oppervlakte

67m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Ridderhof
  • 2242DZ
  • Wassenaar

Vergelijkbaar aanbod