Geverifieerde verhuurder

Appartement Wassenaar

Ridderhof (2242DZ)

Per direct beschikbaar

€ 1.295 p/m

70m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Meld je nu aan voor de appartementen op Ridderhof, tot 29 februari om 12:00 uur.

Ridderhof biedt aantrekkelijke 2- en 3-kamer huurappartementen voor mensen van 55 jaar en ouder, gelegen aan Ridderlaan/Poortlaan, vlak bij het dorpscentrum van Wassenaar.

De appartementen in Ridderhof bestaan uit twee kleinschalige woongebouwen met lift, elk met 22 prachtige appartementen voor de vrije sector. De twee- en driekamerappartementen variëren in grootte van 67 m² tot 81 m² en verschillen in lay-out. Ieder appartement zal beschikken over een eigen buitenruimte en zijn voorzien van vloerverwarming, een complete keuken met inbouwapparatuur en een badkamer met onder andere een brede wastafel en inloopdouche. De muren worden wit geschilderd en je hoeft je geen zorgen te maken over energieverbruik, veiligheid of onderhoud. Deze gelijkvloerse appartementen zijn energiezuinig met een voorlopig energielabel A++.

De geschatte opleveringsdatum voor de appartementen is zomer 2024. De verhuur start in het 1e kwartaal van 2024. De minimale huurperiode is 1 jaar. De huurprijzen van de appartementen beginnen vanaf ongeveer €1.150 per maand voor een 2-kamerappartement (1 slaapkamer) en €1.250 per maand voor een 3-kamerappartement (2 slaapkamers).

Parkeerplaatsen zijn beschikbaar rondom de woongebouwen en de appartementen hebben individuele bergingen. Daarnaast is er een gemeenschappelijke fietsenstalling inclusief ruimte voor scootmobielen aanwezig.

In Ridderhof woon je centraal in Wassenaar en kun je elke dag genieten van wat Wassenaar te bieden heeft. Het historische centrum is perfect voor dagelijkse boodschappen of om te genieten van een lekker kopje koffie. Theater Warenar biedt niet alleen voorstellingen, maar ook regelmatig kunstlezingen en jazzmiddagen.

Ben je 55 jaar of ouder en geïnteresseerd in wonen in Ridderhof? Meld je dan aan via de projectwebsite.

Je kunt de beschikbare huurvoorwaarden downloaden op de projectwebsite.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.295 per maand

Oppervlakte

70m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Ridderhof
  • 2242DZ
  • Wassenaar

Vergelijkbaar aanbod