Geverifieerde verhuurder

Appartement Wassenaar

Ridderhof (2242DZ)

Per direct beschikbaar

€ 1.390 p/m

77m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Schrijf hieronder de herschreven tekst:

Registratie voor appartementen in Ridderhof is nu mogelijk tot 29 februari om 12:00 uur. In Ridderhof zijn aantrekkelijke huurappartementen voor mensen van 55 jaar en ouder, gelegen aan de Ridderlaan/Poortlaan, vlakbij het dorpscentrum van Wassenaar.

De appartementen zijn verdeeld over twee kleinschalige woongebouwen met een lift, elk met 22 mooie appartementen voor de vrije sector verhuur. De twee- en driekamerappartementen variëren in grootte van 67 m² tot 81 m² en verschillen in indeling. Elk appartement heeft zijn eigen buitenruimte, onder vloerverwarming, een complete keuken met inbouwapparatuur en een badkamer met o.a. een brede wastafel en inloopdouche. De energiezuinige gelijkvloerse appartementen hebben een voorlopig energielabel A++.

De geschatte opleveringsdatum is zomer 2024 en de verhuur start in het 1e kwartaal van 2024. De minimale huurperiode is 1 jaar. De huurprijzen beginnen bij ongeveer € 1.150 per maand voor een tweekamerappartement en € 1.250 per maand voor een driekamerappartement.

Parkeerplaatsen rond de gebouwen en individuele bergingen zullen beschikbaar zijn, evenals een gemeenschappelijke fietsenstalling met ruimte voor scootmobielen.

In de omgeving van Ridderhof kun je centraal in Wassenaar wonen en genieten van de dagelijkse voorzieningen, zoals winkels en horeca. Voor ontspanning zijn er volop wandel-, fiets- en golfmogelijkheden in de duinen van Meijendel of kun je zwemmen en tennissen in de buurt.

Ben je 55 jaar of ouder en geïnteresseerd? Registreer dan via de projectwebsite voor meer informatie over de huurvoorwaarden.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.390 per maand

Oppervlakte

77m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Ridderhof
  • 2242DZ
  • Wassenaar

Vergelijkbaar aanbod