Geverifieerde verhuurder

Appartement Wassenaar

Ridderhof (2242DZ)

Per direct beschikbaar

€ 1.375 p/m

77m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Je kunt je nu inschrijven voor appartementen op Ridderhof, tot 29 februari om 12:00 uur.

Aantrekkelijke 2- en 3-kamer huurappartementen voor mensen van 55 jaar en ouder, gelegen aan Ridderlaan/Poortlaan, vlakbij het dorpscentrum van Wassenaar.

De appartementen in Ridderhof bestaan uit twee kleinschalige woongebouwen met een lift, elk met 22 prachtige appartementen voor de vrije huursector. De twee- en driekamerappartementen variëren in grootte van 67 m² tot 81 m² en hebben verschillende indelingen. Elk appartement heeft een eigen buitenruimte en is voorzien van vloerverwarming, een complete keuken met inbouwapparatuur en een badkamer met onder andere een brede wastafel en inloopdouche. De muren zijn wit geschilderd en je hoeft je geen zorgen te maken over energieverbruik, veiligheid of onderhoud. Deze gelijkvloerse appartementen zijn energiezuinig met een voorlopig energielabel A++.

De geschatte opleveringsdatum is zomer 2024. De verhuur begint in het 1e kwartaal van 2024. De minimale huurperiode is 1 jaar. De huurprijzen in Ridderhof beginnen vanaf ongeveer €1.150 per maand voor een 2-kamerappartement (1 slaapkamer) en €1.250 per maand voor een 3-kamerappartement (2 slaapkamers).

Parkeerplaatsen zullen beschikbaar zijn rondom de woongebouwen, en de appartementen hebben individuele bergingen. Er zal ook een gemeenschappelijke fietsenstalling zijn, inclusief ruimte voor scootmobielen.

In Ridderhof woon je centraal in Wassenaar en kun je dagelijks genieten van alles wat Wassenaar te bieden heeft. Het historische centrum is perfect voor dagelijkse boodschappen of een lekker kopje koffie. Theater Warenar biedt niet alleen voorstellingen, maar ook regelmatig kunstlezingen en jazzmiddagen.

Als je bekend bent met de omgeving, zul je ongetwijfeld weten van de fantastische wandel-, fiets- en golfmogelijkheden in het duinlandschap van Meijendel. Als je liever actiever bezig bent, begin je misschien de dag met een paar baantjes in het nabijgelegen zwembad Sterrenbad of een potje tennis bij De Kieviten. Dicht bij huis kun je ook genieten van de prachtig aangelegde parkachtige tuin, perfect voor een wandeling of een praatje met de buren.

Ben je 55 jaar of ouder en geïnteresseerd in wonen in Ridderhof? Dan kun je je inschrijven via de projectwebsite.

De huurvoorwaarden zijn te downloaden op de projectwebsite.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.375 per maand

Oppervlakte

77m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Ridderhof
  • 2242DZ
  • Wassenaar

Vergelijkbaar aanbod