Geverifieerde verhuurder

Appartement Wassenaar

Van Bergenlaan (2242PV)

Per direct beschikbaar

€ 3.900 p/m

240m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruim en luxe gemeubileerd 5/6-kamer appartement met een oppervlakte van 240 m2 op de begane grond en eerste verdieping, inclusief een ruime privétuin.

De prachtige vrijstaande villa ligt in een zeer kindvriendelijke omgeving, in de buurt van de Wassenaarse duinen en het strand (Wassenaarse slag). Dit ruime appartement met 5/6 kamers (3 slaapkamers) van 240 m2 is volledig voorzien van faciliteiten, keuken, badkamers, vloeren, schilderwerk, etc.

Indeling:
Ruime klassieke entreehal, garderobe met toilet en toegang tot de kelder, berging met ruimte voor wasmachine en droger, centrale hal met toegang tot ruime woonkamer met open haard, deuren naar eetkamer met open haard, moderne keuken met diverse apparatuur grenzend aan serre met toegang tot een zonnig terras (ca. 30 m2), ruime privétuin bereikbaar vanaf het terras, hoofdslaapkamer met deur naar terras, vanuit de slaapkamer deur naar moderne familiebadkamer met bad, douche, toilet, wastafel en vloerverwarming. Mooie trap naar overloop op de eerste verdieping met toilet, 2 slaapkamers met tussengelegen badkamer met douche en wastafel.

Een deel van de omliggende tuin, met een totale oppervlakte van meer dan 4000 m2, kan optioneel aan dit appartement worden toegewezen.

Details:
- € 3.900 per maand exclusief G/W/E
- Servicekosten € 425 per maand voor de vooruitbetaling van G/W/E
- Oplevering gemeubileerd
- Niet roken
- Tijdelijke huurovereenkomst
- Minimale huurperiode 6 maanden, maximale periode van 2 jaar

Kenmerken appartement

Prijs

€ 3.900 per maand

Oppervlakte

240m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Van Bergenlaan
  • 2242PV
  • Wassenaar

Vergelijkbaar aanbod