Foto studio te huur in Rijswijk (ZH) - Generaal Eisenhowerplein
Geverifieerde verhuurder

Studio Rijswijk (ZH) - Generaal Eisenhowerplein

Per direct beschikbaar

€ 3.025 p/m

46m²

1 kamer

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

In Rijswijk, op een prachtige en zeer centrale locatie, bieden wij volledig gemeubileerde studio's en appartementen aan voor zowel kort als lang verblijf. De accommodaties zijn voorzien van kookfaciliteiten en de prijzen zijn inclusief gas, water en elektriciteit. De volledig gemeubileerde studio's en appartementen liggen op een steenworp afstand van belangrijke steden als Den Haag en Delft. Het centrum van Den Haag is slechts 15 minuten rijden.

De volledig gemeubileerde appartementen worden wekelijks schoongemaakt en voorzien van schoon beddengoed, wat bij de maandelijkse prijs is inbegrepen. Daarnaast kun je zonder extra kosten gebruikmaken van faciliteiten zoals de fitnessruimte. Parkeren is mogelijk via abonnement in de nabijgelegen parkeergarage. Alle moderne appartementen zijn voorzien van een zithoek, een bureau, een koffiezetapparaat, een flatscreen-tv met kabelkanalen en een kitchenette. De kitchenettes zijn uitgerust met een magnetron, koelkast en kookfaciliteiten. Bovendien is het complex voorzien van airconditioning.

Het openbaar vervoer is ideaal gelegen in de buurt. Metro- en busstations bevinden zich aan de voorzijde en treinstation Rijswijk is ook op loopafstand. Vanaf deze locatie bereik je snel de snelweg naar Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Ook het strand van Scheveningen is goed bereikbaar. Kortom, een perfecte locatie voor een tijdelijk verblijf in de buurt van grote steden zoals Den Haag.

Door de centrale ligging en de uitgebreide service zijn deze appartementen ideaal voor expats of mensen die tijdelijke accommodatie zoeken. Dankzij de inclusief gas, water en elektriciteit zijn deze studio's en appartementen betaalbaar. Uiteraard kunnen deze full service appartementen ook een ideale oplossing bieden voor mensen die relatieproblemen ervaren of door een scheiding gaan.

Het complex beschikt over een ontbijtrestaurant waar dagelijks een continentaal ontbijt wordt geserveerd tegen een toeslag van €10 per persoon per dag. Je kunt ook iets drinken aan de bar of de verschillende restaurants in de omgeving bezoeken.

Verschillende accommodatietypes worden aangeboden, informeer gerust naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.
Parkeren is mogelijk via abonnement in de nabijgelegen parkeergarages.

Geïnteresseerd? Bezichtigingen zijn mogelijk via ons kantoor, 7 dagen per week op afspraak.

Kenmerken studio

Prijs

€ 3.025 per maand

Oppervlakte

46m²

Aantal kamers

1

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze studio

  • Generaal Eisenhowerplein
  • 2288AE
  • Rijswijk (ZH)

Vergelijkbaar aanbod