Foto huurwoning te huur in Den Haag - Treslonglaan
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Den Haag - Treslonglaan

Per direct beschikbaar

€ 2.750 p/m

175m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Mooie twee-onder-een-kapwoning met 5 slaapkamers en een parkeergarage gelegen aan de Treslonglaan 81 in Den Haag. De woning bevindt zich in de groene wijk "Parkbuurt Oosteinde" en heeft zowel een ruime voortuin als achtertuin. Op loopafstand van winkelcentrum "In de Boogaard" en het openbaar vervoer (tram 16 en 16). Makkelijke toegang tot snelwegen richting Den Haag centrum, Rotterdam, Delft en Amsterdam.

Indeling:
Overdekte entree via de voortuin en oprit met ruimte voor 2 auto's en toegang tot de garage. Ruime hal met meterkast, alarmsysteem en toilet op de begane grond. Lichte L-vormige woonkamer met erker aan de voorzijde en houtkachel. Toegang tot de achtertuin via openslaande deuren in de ruime woon- / eetkeuken. Keuken voorzien van inbouwapparatuur. Bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droger, toegang tot de achtertuin en garage.

1e verdieping:
Ruime overloop met apart toilet en vaste kast. Ouderslaapkamer en twee andere slaapkamers. Moderne badkamer met douche, bad en dubbele wastafel.

2e verdieping:
Ruime zolderverdieping met een slaapkamer en een "zolderkamer" die eenvoudig omgebouwd kan worden tot een extra slaapkamer.

Bijzonderheden:
- Gelegen in een groene omgeving met ruime tuin
- Eigen parkeergarage

Huurdetails:
- Exclusief gas, water, elektriciteit, TV en internet
- Waarborgsom van 1 maand huur
- Minimale huurperiode van 12 maanden.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.750 per maand

Oppervlakte

175m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Treslonglaan
  • 2548RS
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod