Geverifieerde verhuurder

Studio Eindhoven

Campinastraat (5613MT)

Per direct beschikbaar

€ 1.275 p/m

71m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Binnenkort beschikbaar: 123 huurappartementen in De Caai. Bezoek de projectwebsite en meld je aan als geïnteresseerde om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Het project is nog in aanbouw en bezichtiging van de appartementen is nog niet mogelijk.

Dit aantrekkelijke 3-kamerappartement van 71 m² in Eindhoven biedt een praktische indeling met moderne voorzieningen. Het beschikt over een ruime woonkamer van 27 m² met keuken, die uitkomt op een gezellig balkon van 5 m². De grote slaapkamer van 13 m² biedt voldoende comfortabele ruimte, en er is een tweede slaapkamer van 6 m² die perfect is als thuiskantoor. Daarnaast beschikt het appartement over een ruime entree, apart toilet, badkamer en handige berging.

De 123 huurappartementen in Building Fresh worden naar verwachting in het vierde kwartaal van 2024 opgeleverd. Ontdek De Caai, een dynamische nieuwe woonwijk waar modern wonen en stedelijk groen harmonieus samenkomen. Schrijf je nu in en wees de eerste die in 2024 intrekt in je nieuwe thuis in De Caai.

Let op: Er wordt een inkomenseis gehanteerd waarbij je bruto inkomen minimaal 3,5 tot 4 keer de maandelijkse huur moet zijn. Servicekosten en vaste lasten voor collectieve verwarming worden aan de huur toegevoegd. Let op: alle informatie, inclusief prijzen en voorwaarden, kan onderhevig zijn aan veranderingen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie.

Kenmerken studio

Prijs

€ 1.275 per maand

Oppervlakte

71m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze studio

  • Campinastraat
  • 5613MT
  • Eindhoven

Vergelijkbaar aanbod