Geverifieerde verhuurder

Studio Eindhoven

Campinastraat (5613MT)

Per direct beschikbaar

€ 1.110 p/m

59m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

123 huurappartementen in De Caai, Eindhoven

Ontdek De Caai, een nieuwe dynamische woonwijk in Eindhoven, waar modern architectuur en stedelijk groen harmonieus samenkomen. De 59 m² grote flat type C biedt een ruime en lichte woonkamer van 25 m² die leidt naar een uitgestrekte loggia van 6 m², ideaal voor ontspanning of het ontvangen van gasten. De 12 m² grote slaapkamer zorgt voor voldoende ruimte. Met een fijne badkamer, aparte technische ruimte en handige opslagruimte biedt dit appartement een harmonie tussen woongemak en modern stadsleven. De oplevering van de 123 huurappartementen in Building Fresh staat gepland voor het 4e kwartaal van 2024.

Het project biedt een diversiteit aan huurwoningen, van praktische studio's tot ruime 3-slaapkamer flats, ideaal voor zowel jonge professionals als gezinnen. Geniet van hoogwaardige voorzieningen, gemeenschappelijke ruimtes, cultuur en entertainment binnen handbereik. Registreer nu en wees de eerste die in 2024 intrekt in De Caai. Financiële criteria zijn van toepassing; het bruto inkomen dient minimaal 3,5 tot 4 keer de maandelijkse huur te zijn. Let op: de verstrekte informatie is indicatief en kan onderhevig zijn aan wijzigingen.

Kenmerken studio

Prijs

€ 1.110 per maand

Oppervlakte

59m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze studio

  • Campinastraat
  • 5613MT
  • Eindhoven

Vergelijkbaar aanbod